OTVARAM RESTORAN! Dalila Dragojević otkrila biznis plan (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević nikako da se opredeli u šta će uložiti novac zarađen od učešća u petoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga", a jedna od ideja je i lokal, doduše nesvakidašnji.

- Otvaram restoran. Na meniju samo: 1. cigarete, 2. brufeni, 3. infuzija, 4. ljubavni terapeut, 5. dečko/devojka koja teši nakon raskida - našalila se Dalila na društvenim mrežama.

OTVARAM RESTORAN! Dalila Dragojević otkrila biznis plan (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Dragojevićka se, po napuštanju imanja u Šimanovcima, posvetila snimanju video zapisa za Jutjub kanal koji je svojevremeno vodila sa suprugom Dejanom Dragojevićem, a koji broji preko 103.000 pratilaca i 5,4 miliona pregleda.

Pored toga, Dalila zarađuje i od reklama na Instagram nalogu. Ipak, kako su njeni troškovi pozamašni, što, između ostalog, uključuje i renoviranje kuće, mnogi se pitaju na koji način će to Dragojevićka finansirati.

OTVARAM RESTORAN! Dalila Dragojević otkrila biznis plan (FOTO)

Printscreen

 

Nekadašnja zadrugarka poriče da će se vratiti na imanje u Šimanovcima, premda se, prema saznanjima medija, njen ulazak u "Zadrugu 6" očekuje, kao i borba za prvo mesto, koje joj je u protekloj sezoni izmaklo "za dlaku". Osim potencijalne glavne nagrade, Dalilu očekuje i pozamašan honorar na nedeljnom nivou.

Dragojevićka je u prošlosti, podsetimo, u više navrata pokretala privatne biznise, ali nijedan od njih nije ostvario zapaženije rezultate, te je stavljala tačku na njih.

ODMAH POČEO DA JOJ SE PRAVDA Maja se uvukla u krevet kod Bilala, a on odmah krenuo da joj objašnjava sve

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading