MENI JE TO PRESMEŠNO Ljuba prokomentarisala aferu "čokoladica", pa se dohvatila nasilja u školama i nošenja oružija
Alo

U toku je emisija 'Pitam za druga', koju vode Panda i Kendi. Bivša učesnica 'Zadruge' i fitnes isnstruktorka, Ljuba Pantović, koja je prokomentarisala Aleksandru Nikolić i aferu 'čokoladica'.

Kako komentarišeš aferu čokoladica? - upitao je Panda.

MENI JE TO PRESMEŠNO Ljuba prokomentarisala aferu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Meni su to presmešne stvari i glupe, ja to gledam na neki drugi način. Ja ne opravdavam to time jer je htela nekome da se dodvori, da spusti loptu, ne treba njoj nikakva spuštena lopta, mislim da je to nesmotren potez. Vratimo se na to, kada je meni Mića tražio bademe, a ja sam mu dala preko Dragane. Ja sam neko ko je sa nekim u svađi, bez izuzetaka kada je neki praznik, pa se pomirim, kod mene se zna sa kim nisam dobra - rekla je Ljuba.

Ljubo, ti si imala ozbiljne komentare o Filipu Caru, da li si ga srela negde? - upitao je Panda.

- Ne, ne možemo da se sretnemo, ne kraćemo se po istim mestima, ne idem po etno selima, ne družim se sa ljudima, sa kojima se on druži. Ne kažem da su oni loši, ali nisu moja sfera interesovanja - kazala je Ljuba.

MENI JE TO PRESMEŠNO Ljuba prokomentarisala aferu

Printscreen

 

Glavna tema svuda je internet nasilje. Kako ti gledaš na to? - upitao je Panda.

- Ja bih to rešila na neki drugačiji način, na koji ja želim, ali je to nemoguće. Dobijala sam neke poruke da će mi neko unuci uraditi nešto, razne poruke koje su ispod svakog nivoa normalnog ponašanja. Da se ja pitam, kažnjavala bih sve to na način na koji znam. Ja sam vatreni pobornik za dozvolju nošenja oružja. Onda bi se sve vucibatine zamislile da li bi nekog uvredile - rekla je Ljuba.

MILJANA ULAZI U ZADRUGU Sve isplivalo, Marija Kulić potvrdila, evo kada se sprema haos u Šimanovcima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

19.10.2022 12:04

A njena ćerka i čabarkapa to joj nije smešno