NIKAD NISAM BILA ZALJUBLJENA U NJU Mc Aleks progovorila o odnosu sa Matorom: Pričala sam joj ono što želi da čuje!
Printscreen

Nekadašnja zadrugarka MC Aleks podigla je opasnu prašinu u rijalitiju, posebno zbog svog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom.

Ona sada otkriva šta su joj roditelji rekli kada se rijaliti završio, a povodom njenog odnosa sa Matorom.

- Napolju je frka, gužva, obaveze...Moram da radim da zaradim - ali mi je to ipak lakše nego sedenje za Crnim stolom. Napolju imaš opciju da se skloniš i povučeš...Iskreno, roditelji mi nisu ništa rekli na odnos sa Matorom - njima je bilo bitno da sam ja sa njima. Od starta sam znala da tu nema ničega, obzirom na njeno ponašanje i njen temperament. Znam kako reaguje kada joj se nešto ne dopada. Nikada nisam bila zaljubljena u nju, niti sam je volele kao emotivnog partnera - ja sam joj pričala ono što ona želi da čuje. Iz želje da nikoga ne povredim, na kraju sam povredila i nju i sebe i svoju porodicu - iskrena je bila MC Alex.

Printscreen

 

Nadovezala se i na čuvenu priču o hrani. Nervira je što Matora insistira na priči kako je ona iskorišćavala za hranu, dok je zapravo istina da ona dosta puta odbijala njenu hranu, i da je Matora forsirala tu hranu, a ne ona.

Printscreen

 

Što se aktuelnih zadrugara tiče, prokomentarisala je da joj se ne sviđa Bilal - jer joj se čini da pokušava da bude Filip Car.

- Dejan ima rijaliti u malom prstu i mislim da je Aleks podučio za rijaliti. Ne mislim da joj se ni malo sviđa Bilal - objasnila je MC Aleks u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TV.

ŠOK PRIZNANJE Evo zašto se Maja Marinković poljubila sa Bilalom

Komentari (0)

Loading