MAJA HOĆE DA BUDE GLAVNA Bivši zadrugar otkrio šta zna o Marinkovićevoj, a ovo je rekao za Bilala i Marka
Printscreen

Ove večeri gost u emisiji ''Redaljka'', između ostalih, bio je i bivši učesnik Zadruge Lazar Jeremić Jera. Lazar je ovom prilikom komentarisao odnos Maje Marinković sa Bilalom Brajlovićem, kao i sa Markom Markovićem, a suptilno je spomenuo i njenu aferu sa Pecom Raspopovićem.

- Maju znam dugo. Maja je jedna velika zmija, Maja aždaja... Ona je puna energije, ona je za akciju uvek. Sa Majom jako teško ko može. Bilal je jedno dete koje je nesnađeno. On se totalno nije snašao, klinac je. Zaboravlja koliko traje rijaliti. On i Maja su glupost, hladna voda, nemaju veze sa vezom. Ne da ga ne vidi, nego ni fizički, ni mentalno, nikako ne idu zajedno... On ne može nju nikako da isprati, dečko se zavozao. Pašće, biće neprimetan. Maji je dosadno - rekao je Jeremić i dodao:

MAJA HOĆE DA BUDE GLAVNA Bivši zadrugar otkrio šta zna o Marinkovićevoj, a ovo je rekao za Bilala i Marka

Printscreen

 

- Puno je bilo devojaka oko Marka i Maja je htela samo da dokaže da može da ima sve što poželi. Dok ne osvoji ono što želi, ona se neće smiriti. Na svaki mogući način, ona i sada to želi sa njim. Ona samo hoće da dokaže da može da prisvoji tuđe, kao što je to dokazala i u spoljnom svetu. Maja je rendaljka, renda sve i ona i kada bude majka, ona će da živi! Nikad se neće smiriti ona - poručuje bivši zadrugar.

PREVIŠE SU DUBOKO OTIŠLI Maja i Bilal nema šta ne zameraju jedno drugom i pored toga, priznali emocije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading