ZASITIO SAM SE SVEGA Bivši zadrugar progovorio o privatnom životu, pa priznao sa kim je zamenio pevačicu
Foto: Ataimages

Kenan Tahirović bio je jedan od najvećih zavodnika u "Zadruzi", a po izlasku iz rijalitija odlučio je da se povuče iz javnog života.

ZASITIO SAM SE SVEGA Bivši zadrugar progovorio o privatnom životu, pa priznao sa kim je zamenio pevačicu

Foto: Alo/ilustracija

 

On je u Beloj kući započeo romansu sa Rialdom Karahasanović, ali ta veza nije uspela i pevačica ga je optužila za nasilje. Tahirović sada uživa u ljubavi sa novom devojkom, koju krije od očiju javnosti, ali ne krije da je zaljubljen.

- Ona nije javna ličnost, ne bih otkrivao njen identitet. Ovo je prvi put ikada da nas je neko fotografisao zajedno. Jesmo, u vezi smo. Kratko je još, ali je slatko - kazao je Tahirović.

Bivši zadrugar otkrio je i zašto se povukao iz medija.

- Zasitio sam se svega. Želim privatnost i uživam u svom miru koji sam imao prije te neke "Zadruge". Sada pokušavam da vratim tu svoju slobodu, mir i spokoj. I ide mi, mogu reći - rekao je on i objasnio čime se bavi posle rijalitija:

 Brat više i svira i peva, ja sam čisto više podrška tu, malo pevušim i ništa više od toga. Mi to snimamo samo za Instagram, iako imamo, veruj, pozive da pevamo i u Americi. Ali ništa od toga, ja niti pevam, a njemu to nije cilj u životu.

TREBA MI POMOĆ ČAK I DOK SE KUPAM Sandra Čaprić se još uvek oporavlja od pada sa kvada

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading