ULETALA GOLA MARKU U KUPATILO Stanija Dobrojević razvezala jezik, pa udarila na bivšu drugaricu
Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti učesnica i starleta, Stanija Dobrojević, progovorila je o svom bivšem momku Marku Markoviću, ali i prijateljici Maji Marinković, koja je zabočela ljubavnu vezu sa Markom

Stanija Dobrojević je priznala, da joj je Marinkovićeva pravila probleme sa Markom:

Printscreen

 

- Ako ga Maja bude tukla, ja ga neću spasavati, pomoći ću joj. Da uđem tamo, zgazila bih ga ko mačku, ja ovog Marka kakav je sad ne poznajem. Maja mi je još u "Zadruzi 2" pravila probleme u vezi, gola je uletela Marku u kupatilo, ubacivala mi rovce za vezu, svi ti klipovi imaju na Jutjubu. Ne smem ni da kažem šta je on pre govorio za Marinkovićevu, tad je izgledala potpuno drugačije nego danas - tvrdi Stanija.

Dobrojićeva je priznala da bez obzira što je raskinula sa Markom, nije joj prijatno da gleda bivšeg u zagrljaju druge.

- Nije mi prijatno da ih gledam, kome bi bilo. On je znao odranije da ima prođu kod Maje, za njega je to dobro u rijalitiju. On je već pao u njenu senku, ima klip kad ponavlja za njom kao papagaj, kao što je bilo i sa mnom, nema većeg izazova za mene nego gledati bivšeg, ali se ponavlja scenario. On je bio sa mnom kao pod staklenim zvonom, nije morao da se suoči ni sa kakvom lošom situacijom. Ja sam njemu bila jedina duga ozbiljna veza, nikad od mene nije doživeo da flertujem s nekim, da ga prevarim. Sad je sam birao, videćemo šta će biti.

Foto: Printscreen/instagram

 

Stanija se osvrnula i na njegov ulazaka na velelepno imanje, te je otkrila da ga je odvezla da ga je odvezla do Šimanovaca, a da joj on prebacio što ga nije odvezla do rampe.

- Tako je. Čak mi je zamerio što prvo nisam htela da ga vozim skroz do rampe jer sam očekivala medije, koji bi mogli to drugačije da shvate. Nisam htela da mu pokvarim neku priču u startu jer su ga čuvali, niko nije znao do poslednjeg momenta da ulazi. On je bio u fazonu: "Je l' se ti mene stidiš?" Eto, na kraju ne znam ko treba da se stidi.

Foto: Alo/ilustracija

 

Na kraju je priznala, da joj je najteže palo, što je nije branio u rijlitiju.

- Marko i ja nismo bili rijaliti-priča, mi smo bili tri godine u vezi i živeli zajedno, voleli se, bili zaljubljeni. Naravno da je trebalo da me odbrani, mislim da sam to zaslužila. Imali smo planove da zajedno idemo u Ameriku, mislila sam da će ga raskid razdrmati, da će se pokrenuti i skontati neke stvari, ali on je izabrao "Zadrugu". Baka i deka su me zvali da me pitaju šta se dešava s njim. Ne pljujem ga i nikad neću, samo iznosim činjenice.

HEJTERI, ZAHVALITE SE OVOJ ŽENI Stefan Karić poslao jasnu poruku, pa pokazao svoju majku

Komentari (1)

Loading
Sale

12.10.2022 02:23

Sačekala je ona u dvojci i Miljkovjca gola u garderober. Nije uspela ni jednog Marka tada da zavede . Tu su joj proradila kompleksi pa počela da kopira Koracevu u nadi da će imati uspeha