POMIRILI SE? Oglasila se Sanja Stanković, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Anđelom
Printscreen

Vest o kojoj su brujali svi portali i koja je punila sve novinske stupce, jeste informacija da su se navodno Sanja Stanković i Anđelo Ranković ponovo pomirili.

Printscreen/RED TV

 

Nakon turbuletnog završetka odnosa koji je završen još prilikom njihovog učešća u najgledanijem rijalitiju, nisu imali kontakt, iako se spekulisalo da je Anđelo preko prijatelja atraktivnoj voditeljki RED televizije poslao 'izvinjenje'.

Printsc Pink

 

Najverniji fanovi, razotrkili su bivši ljubavni par, koji je postavio slike sa istog mesta u isto vreme, te su se nagađanja samo nizala. Tim povodom oglasila se Sanja Stanković:

- Ne bih preterano davala na značaju ovim spekulacijama. Moja najbolja drugarica koja je više puta spominjana u mom učešću u rijalitiju, skoro je godinu dana u vezi sa njegovim drugom, tako da je neizbežno da se on i ja sretenemo kada su neka okupljanja u pitanju. Danas je dečko moje drugarice slavio rođendan i taj isti je bio na mom slavlju ako je ko primetio. Anđelo i ja nemamo nista zajedničko sem društva - izjavila je Sanja za Pink.rs.

NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA Ovo je kuća Mikija Đuričića koju je komšija zapalio

Komentari (0)

Loading