DESILE SU SE NEKE MANJE PRIJATNE SITUACIJE Dalila Dragojević progovorila o Dejanu, a Luki je imala da poruči samo jedno
Printscreen

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević otvorila je dušu i iznela nepoznate detalje iz privatnog života o kojem retko govori otkako je izašla iz Bele kuće.

Naime, prokomentarisala je novi život svog bivšeg muža Dejana Dragojevića, priznala zbog čega ne živi u Šepku, ali i dala sud o navodima da su se rodile simpatije sa Bubom Korelijem.

Printscreen

 

- Istina je, desio se raskid, ali ostali smo u dobrim odnosima. Ne žalim se, lepo mi je u životu, ne mogu da se žalim jer brodoloma će uvek biti. Ljudima koji me ne poznaju, ne dozvoljavam da se vidi da nešto nije u redu i super mi do sada ide... Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti - rekla je Dalila.

Dragojevićka je otkrila detalje izlaska, pa priznala da je prilikom susreta sa bivšim dečkom videla neprijatne scene.

- Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje - kroz smeh je rekla Dragojevićka.

Printscreen Pink

 

Bivša zadrugarka otkrila je i kako teku radovi na kući u kojoj je živela i sa Dejanom.

- Rekli su mi da sam napravila Alkatraz jer mi je ograda preko tri metra. Ne razumem se najbolje u to, ali jedva čekam da se to završi. Ostali su neki detalji, moram struju da završim za neke lampe i sijalice, da bude sve kako treba. Sada živim u Beogradu, tu živim, tako da ne stižem... Ne idem da budem sama u kući koju sam gradila sa tim nekim, bolje je da radim na sebi, da se malo sklonim, da idem u teretanu... - istakla je ona.

Dalila je progovorila i o spekulacijama da postoje simpatije između nje i Bube Korelija.

Printsc Pink

 

- Buba i ja smo u super odnosima još odavno. Poznajemo se od vremena kada ništa nije bilo ovako kako sada jeste, nema tu ništa. To je drugarski i tako će i ostati - kaže Dalila.

Dragojevićka je progovorila i o novom životu svog bivšeg muža.

- Ne bavim se Dejanovim životom, niti pratim šta radi niti sa kim je. Neka mu je sa srećom šta god da radi, ja isključivo vodim računa o sebi i svojim problemima - zaključila je Dalila.

NAPRAVILA GREŠKU Aleksandra Nikolić se žali Milici i Miljanu, pala u očaj

 

Komentari (2)

Loading
Maja

09.10.2022 20:29

Pa kako jedino u Luku ova prostakusa se zaljubljuje na svakih dva dana fuj