RODILA SINA SA 15 GODINA Komšije iz Kosjerića progovorile o pevačici Zorici Marković
Printscreen

Pevačica Zorica Marković je vrlo mlada dobila dete, a vrlo rano je počela i da se bavi pevanjem.

Kako tvrde njene komšije iz rodnog sela, Zorica je zbog brojnih nastupa često morala da bude van kuće, pa je zbog toga što je "ganjala karijeru" bila prinuđena da dete ostavi na čuvanje tadašnjem suprugu. Međutim, uvek se trudila da vreme koje nije provela sa sinom nadomesti, a svi za pevačicu imaju samo reči hvale!

RODILA SINA SA 15 GODINA Komšije iz Kosjerića progovorile o pevačici Zorici Marković

Printscreen

 

Pevačica Zorica Marković ponosno ističe da je odrasla u Kosjeriću i nikada nije skrivala svoje poreklo, a meštani ovog grada su objasnili da je Markovićeva rođena u selu Tubići, koje se nalazi nedaleko od njihove opštine.

Na imanju njene rodne kuće i dan-danas živi njen brat Milan Marković s porodicom, ali on i njegov sin nisu bili raspoloženi za razgovor sa ekipom Kurira.

- U ovoj kući sam ja gazda, nemamo o čemu da pričamo, bežite napolje sa mog imanja - drsko je odbrusio Milan ekipi novinara, dok je njegova supruga bila ljubaznija.

- Jednom sam primila novinare u kuću i ispao je haos, zbog toga je Milan ogorčen. Taj tekst uticao je na naše porodične odnose. Sa Zoricom sam u dobrim odnosima, ja sam u ovoj kući snaja. Ona je rođena u staroj kući, koja je srušena, nalazila se ovde u dvorištu, gde je sada cveće. Dolazi, ali ne često.

- Zorica i Milojko su počeli vezu dok je ona bila jako mlada. Pobegla je kod njega. Ona je pevala, a on je bio lokalni harmonikaš. Udala se i rodila Dejana sa 15 godina, bila je prvi razred srednje škole. To je funkcionisalo kratko, želela je da napreduje u karijeri, htela je da ide dalje. Pozvala je i Milojka sa sobom, da idu kao porodica, ali on nije mogao. Morao je da ostane u porodičnoj kući. Njegov brat bio je vojno lice i, pošto je on bio van kuće, Milojko je morao da ostane u porodičnom domu. Tada su se dogovorili da on ostane sa Dejanom, a Zorica je krenula da ganja karijeru - ispričala je sagovornica za Kurir i dodala da pevačica nikada nije zapostavila sina.

RODILA SINA SA 15 GODINA Komšije iz Kosjerića progovorile o pevačici Zorici Marković

Printscreen

 

- Ne znam ja kakvi su njihovi odnosi danas, znam da se ona uvek trudila oko njega. Redovno je slala novac i pokušavala da nadomesti vreme koje ne provodi sa sinom. On je sada ostvaren čovek, živi u Arilju sa suprugom i decom - zaključila je ona.

OBJAVILA GOLIŠAVI SNIMAK Dalila Dagojević pozirala gola u krevetu, bez brushaltera, pa pokazala sa kim spava

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Van Halen

08.10.2022 13:19

I onda je dosla ovde da drzi moralne pridike mladim devojkama. Kakva odvratna i zla baba