OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Luka Nikolić je ovo poručio Dalili, nije joj ostao dužan
Foto: Printscreen/instagram

Iako se protivi medijskom eksponiranju svoje veze sa kontroverznom rijaliti učesnicom, zbog čega ne daje izjave za medije, Luka Nikolić se ovaj put obratio medijima i priznao šta se dešava između njega i Dalile Dragojević.

- Ništa konkretno se nije desilo, ja sam rekao njoj da ne komentariše to preterano u medijima, a ni ja se nisam oglašavao. Posvađali smo se bili, nije to baš mala svađa bila, ona je pokupila stvari i otišla za Bosnu, ništa posebno - ispričao je Luka, koji tvrdi da je sa Dalilom i dalje u emotivnoj vezi.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Luka Nikolić je ovo poručio Dalili, nije joj ostao dužan

Printscreen

 

- Ne, mi nismo ni raskinuli, generalno nismo raskinuli... Zajedno smo i dalje. Sve je okej, čuli smo se u međuvremenu, na vezi smo, tako da sve je okej - rekao je Luka.

Na mrežama se mnogo spekulisalo o njegovom storiju, koji su mnogi shvatili kao provokaciju na Dalilin račun, što Luka demantuje.

- Ja sam to okačio ujutro, ona je spavala kod mene, tad smo ležali zajedno u krevetu. Nema to veze sa njom, naišao sam na taj citat i dopao mi se - kaže Luka.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Luka Nikolić je ovo poručio Dalili, nije joj ostao dužan

Foto: Printscreen/instagram

 

Takođe, Luka je otkrio da još uvek nije upoznao Dalilinog oca Husa, kao ni ona njegove roditelje.

- Nisam upoznao njenog oca, iako me je zvala da dođem tamo kod njih, ali zbog obaveza nismo to realizovali još. Ni moji nisu upoznali nju, oni ne žive u Beogradu i ne dolaze ovde često. Danas su mi došli, ali još uvek je nisu upoznali - završava Luka.

DEJAN DRAGOJEVIĆ KRIŠOM UNEO OVO U ZADRUGU Zarad Aleksandrine sreće mu preti kazna, isplivali dokazi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

06.10.2022 08:32

Recka i nije za drugo nego da laje u dvorištu