NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO JE NISKO PALA Stefan Karić se oglasio povodom navoda da se udvarao Ivi Grgurić
Alo/printscreen

Spektakularna Zadrugovizija, prethodne noći, osim što je oborila sve rekorde gledanosti, osvojila je srca milionskog auditorijuma.

Sinoć smo bili svedoci raznih iznenađenja kada su u pitanju nastupi, izdanja zadrugara, ali i izjava članova stručnog žirija.

Printscreen

 

Naime, pobednica Iva Grgurić, šapnula je svojoj drugarici Sanji Stanković i pohvalila se kako je bivši momak Stefan Karić trenutno gleda i šalje joj srca u privatnoj poruci.

Sada se oglasio i Stefan Karić, kako bi otkrio drugu stranu priče i priznao da li su navodi njegove bivše devojke tačni.

Printscreen

 

- Nisam joj slao nikakva srca. Ona i ja smo se čuli pre dvadesetak dana, jer me je komentarisala u negativnom kontekstu prilikom nekog intervjua. Rekla je nešto tipa: 'Ne znam ko uopšte može da bude sa Karićem', tako nešto, pa sam joj možda na neki način, neprimereno odgovorio i tada smo ušli u dopisivanje. Rekla je da sam u pravu tada. Sinoć sam joj poslao sliku mog televizora, nisam napisao srca niti bilo šta, nakon čega se hvalila svojim koleginicama da ja nju gledam. Stavio sam joj smajli nakon toga koji prevrće očima... Ne uzimam ni u obzir to što sam popio jer sam mislio da smo dobri nakon tog dopisivanja. Nisam očekivao da će da kaže i da se pohvali time. Mislio sam da smo dobri, ne vidim zašto je okrenula priču, smatrao sam da se ne bavi takvim stvarima - rekao je Stefan.

NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU, PRŠTE STRASTI Bilal dohvatio Ivanu na sred paba, pa joj zavukao ruku (VIDEO)

Komentari (0)

Loading