POMIRENJE NA POMOLU Iva Grgurić priznala da je uradila ovo sa Stefanom Karićem
Printscreen

Spektakularna Zadrugovizija, protekle noći, osim što je oborila sve rekorde gledanosti i oduševila naciju, donela je mnoge sukobe, varnice, nikad viđena izdanja zadrugara ali i 'podgrejavanje' starih ljubavi.

Jedna od situacija o kojoj bruje domaći mediji, bila je izjava jedne od članica stručnog žirija, pobednice Zadruge 6, Ive Grgurić.

Iva je tokom komentarisanja nastupa, pogledala u telefon i obratila se Sanji Stanković, ne sluteći da će to neko da primeti.

POMIRENJE NA POMOLU Iva Grgurić priznala da je uradila ovo sa Stefanom Karićem

Printscreen

 

- Znaš ko me gleda? Karić! Kaže da me gleda! Je l' možeš da veruješ? Evo, gleda mi storije i šalje kako umire od smeha i srce, evo piše mi - istakla je bivša zadrugarka sa osmehom na licu, misleći da se ništa ne čuje.

Iva je ubrzo rekla da se šali i promenila temu.

Sada se Grgurićeva oglasila, odgonetnula misteriju i priznala da li se zaista dopisivala sa bivšim dečkom, Stefanom Karićem.

- Sve što sam rekla je istina, ne bih se šalila sa tim. Poslao je srca, ja sam to pokazala Sanji i onda je on napisao: 'hahahahah'. Nisam znala da će se to čuti ili snimiti - izjavila je Iva pa dodala:

POMIRENJE NA POMOLU Iva Grgurić priznala da je uradila ovo sa Stefanom Karićem

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Čekaj da pogledam, da ne bude da nešto lažem... Poslao mi je fotografiju televizora, kako gleda mene i napisao: 'ahaha'. Moja slika na televizoru, taj kadar, da shvatim da me gleda. Ipak nije poslao srca! Sad vidim! Možda je samo hteo da mi pokaže da prati Zadrugoviziju i da gleda mene, onako bez ikakve potrebe, ali ko zna šta je njemu u glavi. Sad je slobodan pa može da radi šta hoće. Do sada nismo imali komunikaciju - završila je Iva.

TI KOJI SU GA HUŠKALI NE ŽELE MU DOBRO Otkriveno šta je prethodilo nezapamćenom sukobu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading