LUNA I MARKO LAKŠI ZA 30.000 EVRA Rijaliti zvezde ne žale pare, dnevno troše čitavo bogatstvo
Foto: Youtube/Printscreen

Luna i Marko Miljković ispunili su svoj višegodišnji san i otputovali u Ameriku koju danima obilaze uzduž i popreko, a sudeći po troškarenju i prestižnim na kojima se nalaze, ne planiraju da uštede ni evro. 

Kako izvor blizak bračnim partnerima navodi za alo.rs, Miljkovići su za samo nekoliko dana potrošili oko 10.000 evra.

Luna i Marko su se dogovorili da će po dolasku u Ameriku razmišljati samo o tome da što više toga vide i da će uživati bez ikakve brige o novcu. Tokom poslednje dve godine su pametno ulagali svu zaradu sa društvenih mreža, modnog brenda i zajedičkog jutjub kanala, pa ne čudi što sada mogu da troše neverovatne svote. Samo za hotel i besna kola su morali da izdvoje više od 5.000 evra. Pored toga, jedu po najskupljim restoranima, obilaze najprestižnije lokale, pa dnevno troše i do 1.000 evra - navodi izvor i dodaje da će se Miljkovići vratiti bez ušteđevine ukoliko nastave istim tempom.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Kako u Americi ostaju još nedelju dana, nema sumnje da će potrošiti znatno više novca. Samo šoping koji su ostavili za poslednji dan će ih koštati nekoliko hiljada evra. Luna ne može da dočeka da počne sa kupovinom i već je isplanirala da naslednici donese pune kofere. Kad slete u Beograd, sleteće lakši za tridesetak hiljada evra, a to je nešto manje od njihove ušteđevine - kaže izvor koji otkriva da im teško pada razdvojenost od mezimice.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Da je malena Mia krenula sa njima, produžili bi boravak i mesecima ostali u Americi. Toliko im se dopada sve što su videli, da su jedno drugom rekli kako bi voleli da se jednog dana presele tamo. Ipak, Luni sve teže pada to što nije sa naslednicom, a Marko pokušava da joj skrene misli. Pokušava da je odgovori od toga da na svakih sat vremena zove majku i sestre kako bi čula i videla mezimicu, ali ne vredi. Prve noći se rasplakala, ali je shvatila da je sve u najboljem redu, kao i da je zaslužila da odmori i ispuni svoju najveću želju - zaključuje izvor za alo.rs.

DOŽIVELA OGROMAN STRES Rada Manojlović pravila haos na aerodromu, pevačicu opet poterao maler

Komentari (2)

Loading
Baka CAKA

30.09.2022 09:40

Poceli smo da skupljamo mi fanovi za nase Miljkovice kad se vrate,nadoknadicemo im to.