ŠVALERKA JE BILA IZ LJUBAVI Aleksandra Subotić i dalje proživljava haos zbog Pecine javne prevare sa Majom
Printscreen

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić se danas ograsila na Instagramu  zbog načina na koji se tretira njeno pomirenje sa Pecom.

Naime, ona se u jeku ove afere i sama uključivala u "lajv" na društvenim mrežama i plakala zbog prevare, a sada je kivna, kao da su se njeni postupci od pre već zaboravili.

- Zamislite čudo - Aleksandra Subotić oprostila prevaru! Vau! Stvarno strašno i sramota! Ovo je prvi put u istoriji Srbije da se uzdiže nečija švalerka ili ljubavnica, neidentifikovani objekat jer niko ne zna šta je bila - istakla je na početku izlaganja na Instagramu Aleksandra.

Printscreen

 

- Ali, ne, Aleksandra Subotić se prodala za pare. Ma nema veze što imam dete sa njim iliti bebu od godinu i po dana, što četiri godine živimo zajedno i odgajamo decu. Sve su to utvrdili da je zbog para jer ko je jedna bedna Aleksandra Subotić da voli, nema ona pravo na to. Moja deca su nebitna, ona ne postoje. Sve je to zbog para. A, znate, švalerka je bila iz ljubavi, velike ljubavi. Kakva je to ljubav bila... Ccc... - dodala je Subotićeva

Foto: Printscreen/instagram

 

- Od 16. godine trpim medijski linč i nepravdu. Sećate se, mamin dečko?! Epska tema. Urnišite je. Zamislite vi, ja bila sa maminim dečkom! Ne, sve su to debili. Naše starlete su pametne i obrazovane, one sve znaju, žive u trošnim kućama, mužem automehaničarem koji ih nikad nije, ne daj Bože, prevario i svaki dan kuvaju ručkove i gaje dečicu, smrde na zapršku i onda se sve one takve zovu da komentarišu jer, jelte, one su jedine kompetentne da komentarišu na temu ljubavi pošto je stalno dele, da li za džabe ili za novac. To je njihova delatnost. I pitaju se ko sam ja da me povredi nešto. Kako ja mogu da plačem i da budem tužna što me prevario muž sa onom finom gospođom koju svi ovi naši finiji mediji uzdužu? Kako je to moguće? Ja kao večito najveće zlo i ološ u Srbiji, otkud meni pravo na osećanja i emociju? Jer ja sam bila sa maminim dečkom, a one svedočile tome, je l'? Ali, sve je to istina, tako kažu novine. Daleko bilo. Na kraju krajeva, svi se izmire, pa onda hajmo svi zajedno da sahranimo Aleksandru Subotić i da joj se smejemo - zaključila je rijaliti zvezda.

Podsetimo, Aleksandru je nedavno nevenčani suprug Predrag Raspopović Peca prevario sa starletom Majom Marinković.

ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE Nenad na ivici nervnog sloma, psovke i uvrede se ore Belom kućom

Komentari (1)

Loading
Slavicas

27.09.2022 21:42

Kome ti drzis predavanje ne mi o slepi i ludi što si živela sa maminim dečkom, pa sa Mladenom i još hiljadu njih znamo sve