RAT NE JENJAVA Nadica žestoko odbrusila Urošu Ćertiću, pa mu poručila ovo
Foto: Youtube/Printscreen

Pobednica četvrte sezone "Zadruge" Nadica Zeljković odgovorila je na prozivke kaskadera Uroša Ćertića, koji je žestoko opleo po njoj danas, u akutelnoj sezoni najgledanijeg rijaltiija.

Naime, Ćertić se prisetio Nadičinog učešća u četvrtoj sezoni, gde je ratovala sa Nenadom Aleksićem Ša, i u svom stilu prokomentarisao:

Foto: Alo ilustracija

 

- Kako je Nadica perfidna i lukava, kako je ona kanalila Nenada. Kanalila ga je svojim savetima namerno. Matora, koja je isto bila švalerka... Užas, fuj - rekao je Ćertić.

Odmah nakon ovih reči, oglasila se Nadica Zeljaković:

- Ko je to rekao, Uroš Ćertić? Stvarno ga nisam razumela, a sigurna sam da ga ni narod ne razume, niko ne razume to što je rekao. Mene su ljudi gledali u četvrtoj sezoni, videli su ko sam i kakva sam, stvarno ne komentarišem izjave Uroša Ćertića. Pozdravite ih sve tamo u "Zadruzi" i poželite im sreću - poručila je ljubazno Nadica za Pink.rs.

MATORA ŠVALERKA Uroš Ćertić izvređao majku Kije Kockar

Komentari (1)

Loading
Loki

28.09.2022 09:40

Koliko je ogavan Uros,sta je taj utripovao da je neki frajer,decko je psiho,hodajuci kompleks,ruzan lik,karakter za smece,pi...ca u dusi,sve u svemu baba Nadica je dr za ovog pacenika kao i propalog Saa...aa