DEKI ĆE OPET FLAŠAMA U GLAVU Gore mreže zbog Aleksandrine fotografije u rijalitiju, bacila oko na ovog zadrugara? (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević, nije ušao u novu sezonu, ali jeste njegova devojka Aleksandra Nikolić.

Mnogi sumnjaju da njihova veza neće opstati jer će dugo biti udaljeni, ali njih dvoje redovno dokazuju da nije tako. Dejan smatra da će Aleksandra pobediti u "Zadruzi 6" i kući doneti pehar, a sada su se pojavili "hejt" komentari na društvenim mrežama.

DEKI ĆE OPET FLAŠAMA U GLAVU Gore mreže zbog Aleksandrine fotografije u rijalitiju, bacila oko na ovog zadrugara? (FOTO)

Printscreen

 

Naime, ljudi pišu kako je Aleksandra "bacila oko" na Marka Markovića, kao i većina zadrugarki, a čak su uhvatili i njene poglede upućene ka Stanijinom bivšem dečku.

- Vidim ja da će Deki opet flašama u glavu. Toliko o tome da se Bujanovka ne loži na Markovića - napisali su fanovi u opisu fotografije, a Dejan nije reagovao.

USPEO BI SA NJOM Zadrugar javno priznao da bi lako ukrotio Maju Marinković, a evo i zašto

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Acika

23.09.2022 08:17

Bujanovka i Sepacki avlijaner Dzeki u kupusu...

Mila

23.09.2022 11:54

Kako da ne?! Ako ga gleda bila bi sa njim?! Gluposti. Nije ružan, nije ni mnogo lep, zgodan jeste, ali dosta više sa tim da bi sve devojke htele njega, uopšte nije harizmatičan, više je nekako dosadan.