OPANAK BEZ PEDIGREA Sofija Una slala skndalozne poruke Sanji Stanković, isplivali svi detalji
Alo

Uvredljive poruke Sofije Une Manić, koje je svojevremeno slala Sanji Stanković, izazvale su buru komentara na mrežama, a sada su isplivali novi detalji.

Sofija Una je, podsetimo, samo nekoliko dana nakon useljenja u "Zadrugu" stupila u blizak odnos sa Matorom, a nagađalo se da li će stupiti u emotivnu vezu.

OPANAK BEZ PEDIGREA Sofija Una slala skndalozne poruke Sanji Stanković, isplivali svi detalji

Printscreen/KurirTelevizija

 

Ubrzo su se posvađale, a Matora se usresredila na novu simpatiju - Ivanu Puzić, a istovremeno je otkriveno da je Sofija Una još ranije najstrašnije vređala Sanju Stanković, tadašnju Matorinu izabranicu. Da je pokušavala da ih na sve načine rastavi, dokazuju i poruke koje je slala direktno Matoroj.

- Jao, Matorić, hvala Bogu što si se sklonila od ove budaletine. Sanja je j*bena prostakuša takve vrste. Ne možemo gledati emisiju koliko je iritantna. Nepristojna, neopravdano uobražena. Ne ume da govori, da akcentuje reči, a pokušava da govori kao mi, Beograđani. Pa, jh*bem mu miša. Pričaj devojko svojim naglaskom, bila bi slađa i prirodnija, ali ovo laktanje. - pisala je Una Matoroj.

OPANAK BEZ PEDIGREA Sofija Una slala skndalozne poruke Sanji Stanković, isplivali svi detalji

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sedimo i pričamo sada koliko si ti nama pozitivac i šećerac, a ona. Ne možemo emisiju zbog nje da pratimo. Koliko ti imaš iks faktor, talenat za ples, glumu, scenu generalno, a ona. Poštikleni opanak bez pedigrea, realno! Sve najlepše i beži od takve! Ti si sto svetlosnih godina iznad ovih provincijalki bez porekla, pedigrea, ne zna bre za početak da govori! A svi su joj krivi, sa svima te zavadila. Da nije malo u kompleksima Sanjinim? - pisala je svojevremeno Sofija Una, u julu 2020. godine.

ČUPAO JE, DAVIO I PRETIO Uroša Ćertića bivša žena prijavila za nasilje, isplivali svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading