ROBIJAŠI Ovaj učesnik dobio 40 godina, osuđen Ćertić se vratio u Zadrugu, a ovaj zadrugar otišao odmah u zatvor, isplivali šok detalji
Foto: Vladimir Marković

Učesnik šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Uroš Ćertić 20. septembra izašao je iz Bele kuće kako bi prisustvovao suđenju zbog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke.

Zadrugar je osuđen na godinu dana kućnog zatvora, a nakon toga vratio se na imanje u Šimanovce.

E stock

 

Ipak, on nije jedini takmičar koji je ima problema sa zakonom. Naime, Kristijan Golubović, koji je sezonama deo šou programa, izvršio je brojna krivična dela i više puta je bio iza rešetaka.

Naime, on je prvu zatvorsku kaznu odslužio u Centralnom zatvoru, nakon što je 1993. godine izručen Srbiji zbog dela počinjenih tokom 1988. i 1990. godine.

Pink printskrin

 

Golubovića sud u Solunu 1999. godine osuđuje na 14,5 godina zatvora zbog krađe i preprodaje kradenih automobila, kao i oružane pljačke koju je priznao. U zatvoru u Atini proveo je četiri godine, da bi 2003. godine bio izručen Srbiji tokom akcije "Sablja", jer je pokušao da iznudi 10.000 nemačkih maraka od vlasnika slot kluba "Aleksandar" Milorada Majkića.

Za iznudu je ponovo osuđen 2005. godine i to na šest godina, kada je pokušao da iznudi 15.000 evra od bivšeg policajca iz Sremske Mitrovice i jer je od jednog bračnog para iznudio 3.000 evra i određenu količinu nakita. Međutim, ova presuda je preinačena na četiri i po godine, a iz zatvora je pušten početkom januara 2009. godine.

TV Pink/Printscreen

 

Januara 2010. godine uhapšen je ispred crkve Svetog Marka, pod sumnjom da se njegova organizovana krimi-grupa bavila rasturanjem narkotika u prestonici.

Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj, a zanimljivo je da se uprkos tome Kristijan branio da je iz Novog Pazara nabavljao ćevape i parfeme, a ne drogu, kako se mislilo.

Golubović je u pritvoru, koji mu je uračunat u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, koju je proveo po rijaliti programima.

Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima. Iz rijalitija je 2016. godine otišao u pritvor na 30 dana, zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti učesnice "Farme" Tamare Đurić.

Foto: Vladimir Marković

 

Golubović je više puta podnosio molbe za odlaganje izdržavanja kazne, a poslednji put je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović preinačio odluku Prvog suda i odložio mu odlazak u zatvor na tri meseca. Kao razlog naveo je Golubovićevo učešće u "Farmi".

Peta Kristijanova molba za odlaganje izdržavanja kazne je odbijena, a on je na izdržavanje zatvorske kazne u Zebelu otišao u martu 2016. godine.

Godine 2017. Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović ušao je u "Zadurugu", ali je izveden posle samo par dana.

Foto: Alo.rs

 

On je iz rijalitija odveden u pritvor od 30 dana. Marjanović uhapšen je 15.9.2017. godine povodom istrage oko ubistva njegove supruge Jelene Krsmanović, koja je 2016. tragično preminula.

Iz rijalitija "Zadruga" izašao je, kako je rekao, zbog "parnica sa medijima", mada je kao zvaničan razlog navedeno to što Socijalna služba zahteva da odredi privremene staratelje dok boravi u šou programu.

U 48 sati koliko je boravio u rijalitiju Zoran se bio opustio, pa smo mogli da vidimo kako ćaska sa Lepim Mićom o detaljima Jeleninog ubistva, religiji i ćerki Jani, za koju je jako vezan.

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči... Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar - rekao je, između ostalog.

Napustio je rijaliti mirno, pozdravio se sa svima i poručio im da će se uskoro vratiti.

Marjanović se nikada nije vratio u rijaliti a 22. jula 2022. godine pravosnažno je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva Jelene Krsmanović.

Printscreen Pink

 

Zvezdan Slavnić, sin košarkaša Zorana Moke Slavnića u zatvoru je boravio u više navrata. On je maltene iz zatvora otišao pravo u rijaliti "Zadruga".

Zvezdan je 2017. godine je zajedno sa četvoricom "pink pantera" uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački teškoj 1,3 miliona evra.

Zvezdan je inače stari znanac ne samo srpske policije već i policija više evropskih zemalja. On je bio u KPZ Sremska Mitrovica, gde je proveo skoro tri godine zbog trgovine narkoticima. Uhvaćen je u preprodaji više od 150 grama heroina.

Foto: Alo ilustracija

 

Trgovina narkoticima nije jedini Slavnićev greh. U martu 1998. u beogradskom klubu "Četiri sobe" na Dorćolu pucao je u Olivera Jovanovića. Od zadobijenih povreda Jovanović je preminuo 12 dana kasnije, a Mokin mezimac je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja na Novom Beogradu, gde se krio od policijske potere. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam.

Uhapšen je i 2002. godine, kad je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana "Trag" jer mu nije ostavio slobodan sto. Prošle godine je protiv njega podneta krivična prijava zbog napada na policajce, ali i uznemiravanje. Njega je komšinica prijavila zbog psa, a kada je zemunska patrola došla da interveniše, napao je i njih. Pretio im je i odbijao da pokaže ličnu kartu.

Alo

 

Miki Đuričić osuđen je na godinu dana kućnog pritvora, nakon što je u Zadruzi pretukao tadašnju devojku Suzanu Perović i bivšu partnerku Nadeždu Biljić.

- Neobično se osećam...sve mislim da treba da idem kući u 16 časova. Došao sam sa drugom na kafu, pa sve gledam na sat... Želim da uživam u slobodi... Sad samo želim da uživam.

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO Zadrugar zadobio teške povrede, svi brinu zbog posledica

Komentari (0)

Loading