DENIZ DEJM PROŠETALA GOLE GRUDI PRESTONICOM Paparaco Alo! uhvatio svaki detalj (FOTO+18)
Dejan Briza

Jedna od najkontroverznijih rijaliti učesnica svih vremena, Slovenka Deniz Dejm, i van „bele kuće“ pravi šou.

Po završetku pete sezone Zadruge, u kojoj je ostala upamćena po oralnom zadovoljavanju i brutalnom seksu usred bela dana sa Stefanom Mihićem, ali i Lazarom Čolićem Zolom, liberalna Deniz otvorila je profil na Onli fansu gde starijima od 18 godina za novac nudi eksplicitan sadržaj.

Naime, na ovom sajtu za odrasle ukoliko se pretplatite, za dvadesetak eura možete videti fotografije i video-klipove razuzdane starlete, a paparaco Rijaliti plus na ulicama prestonice je zabeležio iste kadrove za džabe.

Jedna od najviših žena ako ne i najviša sa javne scene, u vrtoglavo visokim potpeticama, minijaturnoj i uskoj haljini od lateksa, prošetala je centrom grada i tom prilikom pokazala više nego što je planirala.

Naime, kako bi namestila cipelu koja joj je stvarala neku vrstu nelagode, Deniz se sagla, a bujne silikonske grudi su izletele napolje. U jednom trenutku primetila je začuđene poglede slučajnih prolaznika i pokušala da ih pokrije rukama, ali avaj. Nisu je slušale, pa ih je jedva ugurala i nastavila dalje, kao da se ništa nije desilo.

PRIČALO SE DA JE NENAD U VEZI SA MARIJOM Miljana Kulić se oglasila nakon svega i progovorila o skandaloznim navodima

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading