SAVO PEROVIĆ O LUNI ĐOGANI I SVOM DETINJSTVU: Dešavalo se da nemamo šta da jedemo
Alo

Pevač i najbolji drug Lune Đogani, Savo Perović, poznat je još i po učešću u najgledanije rijalitiju "Zadruga". On se ovoga puta oglasio za Alo! i otkrio do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

- Sve je počelo tako što sam ja jedan klinac, dete iz Crne Gore otišao na sopstvenu odgovornost za Beograd. Nisam imao podršku od bližnjih. Sa 18 godina sam otišao na prvu audiciju, i to je bilo u Čačku. Prošao sam tada prvi krug, te 2011. godine, i tada sam ja prvi put bio zapažen. Tada su bile drugačije Zvezde Granda. Napravio sam pauzu od 5 godina, gde sam samo radi, tezgario, i onda stekao neko iskustvo. 2015/16. se pojavio, stigao do finala i napravio super rezultat. Ja zvanično kažem, da je za mene počela karijera 2016. godine. Jer sam tada počeo da radim sve onako kako ja hoću, želi, i da idem tim putem - rekao je Savo za Alo! naslovnu, pa nastavio:

- Ja sam neko ko neguje i fura taj ekscentričan fazo, jer smatram da to nema kod nas. Pogotovo ne da je muškarac ekscentričan, i smatram da je to moja prednost u odnosu na druge pevače. Svakako je mač sa dve oštrice, ali mislim da sada, kako vreme odmiče, da sam sve zreliji da sve to bolje radim i da sve ima bolju priču - rekao je Perović.

- Generalno su me uvek svi osporavali za neku moju stvar koja biizlazila iz nekog klišea društva, mene bi svi zaustavljali. Čak i moja majka, koja je pozitivno luda žena, čak i ona ima kočnice kad sam ja u pitanju, za neke stvari - pričao je Sava, pa se prisetio jednog događaja na nastupu:

SAVO PEROVIĆ O LUNI ĐOGANI I SVOM DETINJSTVU: Dešavalo se da nemamo šta da jedemo

Alo

 

- Sećam se nastupa 2016. kad sam doneo kavezu, i bio obučen u kožnjak, izgledao sam kao neka sadomazo varijanta. Moja majka je bila zgranuta, uopšte celim tim utiskom, i šta sam ja zamislio, ali ja sam znao šta ja nudim, i kakvu ću energiju da donesem - rekao je pevač.

- Moji roditelji su razvedeni već dugi niz godina, kod njih je uvek bila španska serija, dok sam bio mlađi, dosta sam energije posvećivao tome.

Ostatak intervjua možete pogledati u video prilogu iznad.

SAVO PEROVIĆ O LUNI ĐOGANI I SVOM DETINJSTVU: Dešavalo se da nemamo šta da jedemo

Alo

 

ONA JE NOVI VOĐA Prvi izbačeni zadrugar izabrao nju, a evo kako se obratila učesnicima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading