ŽELIM DA SMRŠAM DA PODIGNEM ALEKS KAD POBEDI U ZADRUZI Dejan Dragojević progovorio o Nikolićevoj, ali i ostalim učesnicima
Foto: Massnori Josida

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević otkrio je šta misli o novim učesnicima i koga podržava u rijalitiju.

Dejan je istakao da navija za Aleksandru, pa i da jedva čeka da ona pobedi.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne pratim puno da se ne bih nervirao, samo bacim pogled da vidim gde je Aleksandra. Želim da smršam do 11. jula da podignem Aleksandru kada pobedi. Tamo nema niko iskreniji, a da pritom ne radi ništa na silu. Aleksandra je zbog toga broj jedan. Svi ostali rade sve na silu, zato to teško prolazi, na silu veze, na silu prijateljstva, ne znaju šta više da rade i šta je dobro. Pretpostavljaju napolju šta može da prođe. Jedni napadaju Aleksandru, drugi joj se šlihtaju. Uglavnom, pijavice - rekao je Dejan u lajvu na Instagramu, pa nastavio da odgovara na pitanja pratilaca.

- Proredila mi se kosa u "Zadruzi", ne znam kako, j*biga. Ili kada mi kažu: 'Kako si nizak?', pa svako bi voleo da bude viši, ne može čovek da odredi - rekao je Dragojević, a onda otkrio šta mu se desilo kada je vežbao sa bratom Davidom.

Foto: Massnori Josida

 

- U "Zadrugu" ne ulazim, bazirao sam se na to da smršam. Danas završavamo David i ja trening i sad nas neko zaustavlja. Žena skida kesu i trči prema meni, počinje da plače. 'Bože, hvala ti što si me uputio da vidim Dejana', kaže ona, bude mi drago kada nekom ulepšam dan - rekao je on.

SADA JE SREĆNA I ISPUNJENA SA MLADENOM Ispovest Jelene Pešić nikoga nije ostavila ravnodušnim

Komentari (0)

Loading