VRATI SVINJI OBRAZE BISEKSUALKO Sanja Stanković pokazala skandalozne poruke i jezive uvrede i to od ove zadrugarke
Printscreen/RED TV

Sanja Stanković večeras je otkrila uživo u programu da joj je nova simpatija njene bivše devojke pisala i vređala je na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Sanja je usnimila ekran, kako bi se videlo da joj je Sofija Una poslala pet istih poruka i to veoma skandaloznih i uvredljivih.

VRATI SVINJI OBRAZE BISEKSUALKO Sanja Stanković pokazala skandalozne poruke i jezive uvrede i to od ove zadrugarke

Alo

 

- Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski naglasak. Kako te nije sramota? Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj*bala, kad je izašla i videla ko si i šta. I sj*ši sa Eda i Dragane, šta se non-stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj? Nametljiva si i nepristojna si. Sj*ši i odj*bi sa ludi više. ne pamtimo da se iritantnije nego ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo, bez škole i porekla. Vodi računa ko tebe voli, a to je niko, sem mame. Mada i ona vo više očuha, nego divnu ćerku. Fuj. Ostavi ti Eda na miru, klošarko biseksualna na baterije! - napisala joj je Sofija Una pet puta.

Podsetimo, Sofija Una Manić, atraktivna nova zadrugarka, ovih dana je u centru pažnje zbog brutalnih sukoba sa bivšim dečkom Ivanom Neškovićem, ali i odnosom sa Jovanom Tomić Matorom. Ona je priznala svoje simpatije Matoroj, a većina zadrugara sumnja da je ovo uradila zbog "kadra". Zbog toga što je odlučila da se "povuče" nakon ovoga, Matora se naljutila na nju.

DALILA NAPUSTILA ZEMLJU! Dragojevićka okreće novi list nakon teškog perioda, a evo i gde je otišla

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading