OGLASILA SE STANIJA DOBROJEVIĆ Nakon bliskog kontakta Maje i njenog bivšeg, starleta poručila samo jedno: Ulazim u Zadrugu 6
Foto: Printscreen/instagram

Maji Marinković prelazi u navuku da zavodi emotivne partnere svojih drugarica, pa je posle Subotićkinog nevenčanog supruga, na red došao bivši Stanijin dečko, Marko Marković. Maja i Marko sinoć su se opustili i flertovali pred svima, što je Stanija odmah prokomentarisala.

Stanija i Marko

Foto: Printscreen/instagram

 

Budući da je jedan od najprivlačnijih muškaraca šeste sezone, Marković je već ušao u priče sa pojedinim zadrugarkama, a ono što je sve najviše šokiralo, jeste njegov odnos sa Majom Marinković, sa kojom postaje sve bliži. 

Budući da je Maja dobra drugarica njegove bivše devojke Stanije, otvoren flert koji se desio sinoć među njima, jeste iznenađujući. 

OGLASILA SE STANIJA DOBROJEVIĆ Nakon bliskog kontakta Maje i njenog bivšeg, starleta poručila samo jedno: Ulazim u Zadrugu 6

Printscreen

 

A nakon ovog flerta, oglasila se i Stanija koja je otkrila svoje mišljenje o celoj situaciji, i da li se plaši da će Marko završiti sa njenom drugaricom, budući da Maji nije strano da preotima partnere svojih drugarica.

- Ne mogu da komentarišem više Zadrugu i mog bivšeg dečka, sve sam rekla prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita" pre dva dana. Marko i ja smo ostali u dobrim odnosima i želim mu svu sreću. Povlačim se iz javnosti na jedan period, vraćam se u Ameriku, a u "Zadrugu" ću ući u februaru sledeće godine, pa ćemo tada sve videti - rekla je Stanija Dobrojević.

MARIJA URLALA IZ PETNIH ŽILA NA MILJANU I BEBICU! Drama Kulićevih u Kliničkom centru, nastao opšti haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading