MARINKOVIĆKI NEĆE BITI DOBRO Janjuš dovezao Filipa Cara u Zadrugu 6
Printscreen

Filip Car i dalje je jedan od potencijalnih učesnika nove sezone "Zadruge", a sada se oglasio i poslao poruku rijaliti učesnicima.

MARINKOVIĆKI NEĆE BITI DOBRO Janjuš dovezao Filipa Cara u Zadrugu 6

Printscreen Pink

 

ako tvrdi da neće da uđe jer, kako kaže, ne želi da napravi haos, Filip se izgleda uveliko priprema za učešće u "Zadruzi 6":

- Da uđem u rijaliti, a? Pa da napravim kataklizmu neku opet da i vi vani i ovi unutra imate o čemu da pričate, da se svi lepo zabave i zarade, a ja da ga p*p*šim! Može, može, ali u k**cu više! Očito je to sve viša matematika za mene, a pošto nisam Ajnštajn, ne lovim se više na teorije relativnosti! A realno i šta bih ja unutra? Da slušam Kristijana kako ogovara na svakom ćošku, da onom vozaču Hitne pomoći objasnim da je isforsiran u svemu, da onom teletabisu kaskaderu puknem šamar da ga vratim u duboko detinjstvo gde nema verske i nacionalne osnove ili da Maji i još par njih dokažem da su stvarno dobile crveni karton u mom životu! Iznervirao sam se na ovo divno jutro, znam da vam fali istinska ljudina, ali nemojmo se vređati! - napisao je Car. 

MARINKOVIĆKI NEĆE BITI DOBRO Janjuš dovezao Filipa Cara u Zadrugu 6

Printscreen

 

A potom je Marko Janjušević Janjuš objavio fotografiju s Carom s kojim se provozao gradom i kako je otkrio, odvezao ga kod frizera. A šta bi na ovo rekla Maja Marinković koja je bivša ljubav obojice, verovatno ćemo saznati ako i Janjuš i Filip uđu u "Zadrugu 6".

FILIP CAR DOŽIVEO POMRAČENJE! Kontroverzni zadrugar spomenuo Kristijana, nacionalizam i uputio salvu uvreda na njegov račun

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading