OVO JE BILA NAJŽEŠĆA AKCIJA IKADA U SVIM RIJALITIJIMA Tresli se zidovi, Jelena Golubović "razvalila" štalu sa Čupom Kalačem (FOTO)
Printscreen

Jelena Golubović ušla je u "Zadrugu 6" u kojoj je već počela da pravi haos, a odavno je poznata kao "tata" za rijaliti programe. Jedan od nezaboravnih jeste "Farma" u kojoj je Golubovićeva u alkoholisanom stanju imala intimne odnose sa Čupom Kalačem

OVO JE BILA NAJŽEŠĆA AKCIJA IKADA U SVIM RIJALITIJIMA Tresli se zidovi, Jelena Golubović

Alo

 

Već prilikom ulaska u Šimanovce, Golubovićka je napravila scenu valjajući se po betonu, pravila most, dizala suknju, izuvala se, govorila da je Pepeljuga bez princa i sedmoj sili slala poljupce. Već prvu noć u Beloj kući posvađala se sa cimerima, a Maju Marinković je svu ispolivala.

OVO JE BILA NAJŽEŠĆA AKCIJA IKADA U SVIM RIJALITIJIMA Tresli se zidovi, Jelena Golubović

Printscreen

 

Rediteljka je odlučila, izgleda, da povrati staru slavu, pa je, baš kao i u prethodnim rijalitijima, svukla majicu i pokazala gole grudi. Ovo može biti uvod i u još kontraverznije ponašanje, moguće je da Jelena planira da bude intimna sa nekim od cimera, baš kao što se desilo i u Farmi 5, kada je u štali imala s*ks sa pevačem Čupom Kalačem.

Njihov odnos u štali zabeležile kamere, a ovaj snimak nikad nije emitovan. Ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trezan, posetio.

SVI SU OČEKIVALI DA JE OŽENIM, SAD NEĆU DA IZNOSIM PRLJAV VEŠ Stefan Karić iskreno o Jovani, pa priznao da li je slobodan

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading