DALILA POSLALA TAJNU PORUKU DEJANU? Dragojevićka dočekala da Aleksandra ode u rijaliti pa se obratila bivšem mužu: Ko to meni fali?
Printscreen Pink

Bivša zadrugarka i starleta Dalila Dragojević objavila je fotografiju iz kuće u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem, a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije je tajna poruka Dejanu.

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", ispratio devojku Aleksandru Nikolić u šestu sezonu u petak veče. On ju je javno podržao i spreman je da je čeka 10 meseci.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, budući da se još nije razveo, Dejan će morati da se susretne sa Dalilom Dragojević na sudu, kako bi okončali brak. Oni su potpisali papire tokom "Zadruge", a sada ceo proces treba da se privede kraju, što zavisi od suda.

Dok je Aleks u Zadruzi, Dalila je u Šepku u kući koju je gradila dok je bila u braku sa Dejanom, a sinoć je mnoge šokirala objavom iz dnevne sobe.

Kako se vidi, Dragojevićka je sama u dnevnoj sobi, a na stori je objavila video gde snima kuću, međutim, ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pesma koja ide u pozadini "Ko to meni fali da je tu!".

Da li je ovo tajna poruka da joj nedostaje Dejan, jer je sa njim provodila vreme u toj kući, ili je ipak poruka za Filipa Cara sa kojim je nedavno raskinula zna samo ona.

Printscreen

 

NEMA ŠANSE DA SE POMIRIM S KRISTIJANOM Stanija Dobrojević o učešću u Zadruzi 6, novoj ljubavi, a evo šta kaže o bivšem dečku

Komentari (0)

Loading