MILJANA BEŽI IZ BOLNICE ZBOG ZOLE! Haos ne prestaje, Marija čupa kosu s glave, Bebica nemoćan nakon ovih njenih reči
Foto: Alo ilustracija

Miljana Kulić ponovo prolazi kroz nervne slomove, a krivac za to je navodno Lazar Čolić Zola.

Naime, iako je Miljana i dalje u bolnici, stanje joj se stabilizovalo, ali ona nema živaca da sačeka otpust, pa po svaku cenu hoće da izađe kako bi bila sa Zolom!

- Svi smo mislili da se smirila, promenila, ali očigledno se to nikad neće desiti. Boli nju briga što joj je život visio o koncu, što i dalje ima ozbiljnu dijagnozu tromboze, ona samo Zola, pa Zola. Opet ju je zaludeo. Pustio joj je poruku, i njoj je to bilo dovoljno da se upali i poludi. Čak medicinske sestre uslovljava oko terapije, neće da uzme lekove ako joj ne daju telefon da vidi Lazara, pa da se čuju - kaže izvor i dodaje:

MILJANA BEŽI IZ BOLNICE ZBOG ZOLE! Haos ne prestaje, Marija čupa kosu s glave, Bebica nemoćan nakon ovih njenih reči

Printscreen

 

- Dođe Marija sa Bebicom do stakla, umesto da im se obraduje, ona odmah pita za Zolu. Marija čupa kosu sa glave, jedva su joj sačuvali život, a Miljana je opet van kontrole. Čak je skovala i plan da čim izađe iz bolnice uđe u rijalitiji sa Zolom. A ovom sve to odgovara. Em bi u Zadruzi bio u centru pažnje i lepo zaradio, em se sladi što nervira Kuliće koji su ga vređali i blatili. On im to nije zaboravio i uživa da ih povređuje. Mariji neka je bog u pomoći - kaže Zolin drug za Svet.

PROGANJAO ME JE Jelena Golubović žestoko potkačila Ivana Marinkovića , pomenula i Miljanu Kulić

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading