MATORA ULAZI U ZADRUGU 6 Prijatelji joj priredili nezaboravnu žurku, a evo kako je slavlje izgledalo
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Tomic Matora u Zadrugu ulazi na velika vrata. Njoj su prijatelji priredili oproštajnu žurku pred ulazak u rijaliti i spremili poklone u vidu garderobe, slatkiša i pica.

Ako je suditi po fotografijama ona je i više nego zadovoljna sto se vraća u rijaliti svet, a izgleda da će samo društvu da nedostaje.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Jovana je nedavno otvorila dušu i tom prilikom je progovorila o problemima koje ima zbog sada već bivše devojke:

- Pre pet dana mi je zazvonio telefon i rekla mi je da se pomirila sa bivšom devojkom i da ne želi više da bude sa mnom. Posle toga me je pozvala njena devojka i rekla kako su njih dve bile u tajnoj vezi dok je ona bila sa mnom i da su to krile. Iako smo nas dve uredno slavile mesečnicu, imale sekuslane odnose, bile na rođendanu zajedničke prijateljice Tamare Marić i funkcionisale kao sav normalan par, desio se haos. Upravo su mi javili da ona pravi skandal na Pinku i da je došla sa advokatom i još jednom osobom. Sad neće da uđe u rijaliti, a trebala je. Ne znam šta se dešava, ali sam u šoku - istakla je Matora jednom prilikom.

Da li će u ovoj sezoni Zadruge uspeti da pronađe svoju "bolju polovinu", ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen/instagram

 

OGLASIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAKON INCIDENTA: Nisam ga tukao, stavio sam ruku isred sebe da me ne bi udario

Komentari (0)

Loading