DEJAN DRAGOJEVIĆ U INAT DALILI ULAZI U ZADRUGU 6: Zabranjeno mu je o tome da priča, u poslednji čas je prelomio
Foto: ATA Images

Večeras u 21 čas počinje šesta sezona rijaliti programa ''Zadruga'', a pored dobro poznate stare ekipe, naći će se i veliki broj novih zadrugara, koji su spremni da ovu sezonu učine posebnom, a jedan od njh je pobednik predhodne sezone Dejan Dragojević.

Kao i svake godine, Veliki šef je pripremio brojna iznenađenja, a jedno će se već dogoditi na samom početku. Naime, u pet ujutru će uslediti pravi šok za zadrugare, ali i čitavu javnost, kada se na vratima Bele kuće bude pojavio Dejan Dragojević, pobednik pete sezone ''Zadruge''.

Foto: ATA Images

 

Kako saznajemo, Dejan je odlučio da ponovo bude deo najvećeg projekta na Balkanu, te da izađe sa duplom krunom. Kako ovaj put ulazi bez supruge, ali sa devojkom Aleksandrom Nikolić, Dragojević je obećao nešto potpuno novo, kao i da će ga Srbija i region prvi put upoznati u potpuno drugačijem izdanju.

- Dejan ulazi večeras u Zadrugu 6, kako sam čuo njegov ulazak je negde pred zoru. Zabranili su mu da priča o tome, kako bi bilo iznenađenje za sve verne pratioce ovog rijalitija – kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- On je sinoć u emisiji bio vidno ne raspoložen, jer je u poslednji čas odlučio da uđe, a kako sam čuo želi da osvoji duplu krunu kako bi i tu Dalilinu ne ostvarenu želju prepisao sebi.

Alo

 

PUCA OD SAMOPOUDANJA Zadrugarka ovo odgovorno tvrdi kada su ljubavni odnosi u pitanju, spremna da bude žestoka

Komentari (0)

Loading