MENSUR U KOMBINACIJI SA MC ALEKS? Ajdarpašić bacio oko na bivšu zadrugarku, Matora na aparatima
Alo! Nina Denda

Često se komentarisalo da se rijaliti "Zadruga 5", ne završava onda kada se zvanično proglasi pobednik ove sezone, nego se, čak i nastavi i u spoljnom svetu.

Mensur Ajdarpašić je svoju vezu sa Milicom Veselinović prekinuo u toku samog rijalitija, a dosta se spekulisalo da je u toku muvanje između njega i Anđele Đuričić, od kako su uhvaćeni da zajedno ručavaju u Crnoj gori.

Foto: Printscreen Pink TV

 

Pink.rs došao je u posed informacije da je Ajdarpašić navodno bacio oko na još jednu bivšu zadrugarku, a to je MC Aleks.

U toku same "Zadruge 5", dosta se spekulisalo o simpatijama među ova dva bivša zadrugara, a da li su oni sačekali da se "stiša" situacija pred sam početak "Zadruge 6" kako bi mogli da uplove u odnos ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, MC Aleks je veoma bliska, pa može se reći i najbolja drugarica, Mensurove bivše devojke Milice, a takođe, Jovana Tomić Matora koja je redovno imala sukobe sa Bajićevom zbog njihovog odnosa, "ušla je u crveno", kada se pričalo da će MC Aleks doći kod Mensura na more, tj. da će otići tamo zajedno.

Printscreen

 

JOVANA MISICA NE IZLAZI IZ LOKALA CECINOG BIVŠEG Stefanu Kariću postavili ovo pitanje o Bogdanu Srejoviću, on poželeo ovo

Komentari (0)

Loading