OTKRIVENO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU Marija Kulić i Bebica potpisali ugovore, evo kada će se svi naći u Beloj kući, svi detalji
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić pre svih nedaća koje su je zadesile potpisala je ugovor za ulazak u Zadrugu 6.

Međutim, ona neće ući kada bude ulazio i njen bivši partner Ivan Marinković, a njen dečko Nenad Macanović Bebica je otkrio da će Miljana biti deo rijalitija kasnije.

Printscreen

 

Nenad Macanović, Miljanin dečko koji je sve vreme tokom njenog boravka, najpre u Kliničkom Centru u Nišu, a potom i u bolnici u Beogradu, bio iz nju i donosio joj sve što je bilo potrebno čak i kada posete nisu bile dozvoljene, sada je otkrio kakvo je Kulićkino stanje:

- Miljana je dobro, sve bolje i bolje. Nije još izašla iz bolnice, za jedno pet, šest dana će. Ove priče da je u depresiji su glupost, videli ste i juče na fotografiji, nasmejana je i oseća se odličnio - počeo je Nenad koji je otkrio i kada će Miljana ući u "Zadrugu 6" za koju su ugovore potpisali i on, ali i Kulićkina majka Marija:

- Jeste, potpisali smo ugovore, ali nema priče o tome dok se Miljana ne oporavi. Čekamo da joj se povuku trombovi, a oporavak traje od tri do šest meseci. Kad sve bude kako treba, onda ćemo - najavio je Macanović koji je obelodanio i koliko je Miljana kilograma izgubila nakon operacije želuca:

Printscreen

 

- Smršala je dosta, sigurno 23, 24 kilograma i super izgleda. A super se i oseća, nasmejana je i sve je okej. Siniša je, takođe dobro, kako se Miljani stanje poboljšalo, tako je i njemu sve bolje. Željko je ovde i ne idemo iz Beograda dok Miljana ne izađe - kazao je Nenad.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRED ZADRUGU IZVADILA KONCE IZ USANA vako sad izgleda Dejanova devojka: Zbog čega sam ih uopšte radila?

Komentari (5)

Loading
Ljiljana

08.09.2022 18:36

Bože molim ti se. Svi Kulići i ovaj BIZMISMEN ludi, nezna se koje luđi, bolesniji.

Maja

08.09.2022 19:42

Gde se sastaje svi ludaci nije mi jasno ima li iko pametan u toj porodici

Gg

08.09.2022 20:47

E Mitrovicu koga sve uvodis pravis sabirni centar izgubljenih dusa I posrnulih osoba

Cacak

13.09.2022 20:15

Miljana ne moze da udje u zadrugu jer je nervni bolesnik. Nece da prodje psihijatirski pregled. Ako je puste nek je bog u pomoc zadrugarima. Bice tu i nastradalih a ona ne moze da odgovara.