ŠOKIRAO SVE Lepi Mića otkrio nove detalje veze Dalile i Luke, pa progovorio o njegovoj porodici
Printscreen

Starleta i bivša učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević proslavila je svoj 29. rođendan u jednoj vili sa bazenom. Tokom žurke je bila prisna s Lukom Nikolićem, a sada je Lepi Mića, koji je inače dobar prijatelj njegovom ocu, izneo sve o novom Dalilinom dečku.

Lepi Mića bio je na žurki i potvrdio je da su Dalila i bivši dečko Mine Vrbaški bili jako bliski. Interesantno je da je Mića dobar prijatelj sa Lukinim ocem.

Printscreen Pink

 

- Oni su bili jako prisni, koliko sam ja video. Ako nije Luka, onda je Đole. Ja kažem da su oni u vezi i divan su par. Gospodin Nikolić lagano hara estradom. Ja mislim da je to peta, po mojoj evidenciji, devojka iz "Zadruge" - rekao je Mića.

On je otkrio i da se Lukin otac ne slaže s njegovim izborom.

- Ja mislim da mom prijatelju nije dobro, ali tako je to. Neće on da se meša, on je stariji čovek. Luka je mlad dečko, ništa on loše ne radi. Nikom on nije obećao da će da je ženi, kad je lepo budu zajedno, kad ne budu... Ali da voli malo po estradi da švrlja. Luka zvani estradna recka, dok njegov tata savesno, u svakom momentu priseban, radi i pravi pare. On je ozbiljan domaćim na Kosovu, Luka udara recke po estradi - kaže Mića.

Alo

 

On je otkrio i šta misli o Dalili i Caru.

Dalila je našla Luku, sa njim je i ja sam video na žurki, a i fanovi puštaju preko društvenim mreža. Sa druge strane Car je bio na večeri bluda kod Deniz Dejm. Ona ne primeprema salate, nego blud i razrat. Car je bio na bludu, Dalila na svom rođendanu u opuštenoj atmosferi. Mislim da će večeras imati dosta vremena da objasne kako se izgasila na ogromna emocija i obostrana želja da budu zajedno. Jednostavno izgleda su slagali, nisu se razišli jer ne mogu da se dogovore, nego jednostavno istina je da je bilo toliko emocije ne bi našli nove partnere i menjali ih kao na traci... Posle Gringa Luka, kod Cara Maja, Deniz. Recke se udaraju na sve strane - rekao je Lepi Mića.

 

Printscreen

 

JOŠ DA ME NEKO "KOKNE" Oglasila se Dragana Mitar nakon što su joj razbili auto

Komentari (2)

Loading