RAZVALJENA PROSTITUTKA! Tara Simov brutalno ponizila Ivu Grgurić, starleta nije birala reči za pobednicu Zadruge (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Rat između Ive Grgurić i Tare Simov ne jenjava, a bivša zadrugarka je sada rešila da dokrajči pobednicu Zadruge.

Naime, Simova se oglasila na društvnoj mreži Instagram i iznela brojne stvari na račun pobednice Zadruge i žestoko oplela po njoj.

- "Ona treba da uradi i grudi i zadnjicu, jer ona jadna izgleda kao vešalica na koju kačim ovu košulju" - napisala je Tara osvrtajući se na Ivinu rečenicu na konto njenog izgleda, a onda dodala.

- S obzirom da je ovo konstatovala na osnovu moje mršavosti i prirodnog izgleda, pritom 21. vek je, mislim da smo odavno nadmašili vređanje ljudi na osnovu fizičkog izgleda, a i razumem nedostatak intelekta da to i razumeš, procesuiraš, a kamoli sastavis ikako drugačiju rečenicu od ove, pa ću ti samim time odgovoriti samo ovim: "Takav tip žene u mom mozgu nikad se ne pojavi.". Šta god ovo značilo. Svakako je nemoguće da se fizički pojavim u propuhu od glave koji imaš, iako bi te to možda čak i obradovalo s obzirom na nedostatak bilo čega u istom. Takođe, da se ikako takva dopadaš suprotnom polu, ostrvo bi otišlo tebi, a takođe od strane svojih snabdavača viršli i pašteta, ne bi bila javno nazvana besparičnom i razvaljenom prostitutkom - bila je brutalna Tara Simov kao i uvek, a onda je u drugom storiju napisala "Kako dupe umesto sisa" i dodatno je ponizila.

Podsetimo, Tara Simov je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a javnost je više puta bila svedok njenog ponašanja prema ljudima koji je vređaju, ponižavaju i omalovažavaju.

SAMO ČEKAM DA JE VIDIM Ljuba Pantović nikad brutalnije o odnosu sa Dalilom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading