DALILA MI SE NE SVIĐA, SA MAJOM SAM RAZMIŠLJAO U KOJEM SAM PAKLU Filip Car žestoko potkačio bivše: Ne želim da ih vidim!
Foto: Alo/ilustracija

Bivši zadrugar Filip Car prokomentarisao je svoj odnos sa bivšim partnerkama Dalilom Dragojević i Majom Marinković, i zaključio da više ništa ne oseća prema njima.

U toku je emisija "Narod pita" on je odgovarao na pitanja voditeljke Ivane Šopić, kao i na uključenja gledaoca.

Foto: Alo ilustracija

 

- Kada se prisetiš svađa sa Majom, da li je vaše poslednje višanje proteklo ovako, imaš ogrebotine po vratu - rekla je Ivana.

- Bio sam kod berberina, nije to zbog nje, nego me je on malo rasekao. Rekao sam da za sve krivim sebe. Znao sam da sam ušao zauzet, sa njom je biti u vezi jako za*ebano. Devojka mi je Maja, krečem sa Sandrom Čaprić, vidim da me udata žena gledala konstantno, zagledala sam se u nešto zabranjeno. Ona izgleda starije, pogotovo tad je izgladala kao starija gospođa. Za mnoge stvgari sam sam kriv. Trebalo je da stanem i razmislim sa kim sam u vezi - rekao je Filip.

- Deluje da si objektivniji nego pre - kazala je Ivana.

- Jesam, shvatio sam neke stvari, da sam donosim odluke i snosim posledice. Mnogo puta sam prikrivao svoju krivicu. Kriv sam za Dalilu, Maju, zbog svih. Video sam kakva je Maja, bolje skoči sa mosta, budalo, to je trebalo da kažem sebi - odgovorio je Filip.

Printsc Pink

 

- Ti si na samom startu rekao da ti je Dalila najlepša - kazala je Ivana.

- Ona je bila jaka na komentarima, nije bila pristupačna svima, to me je zaistrigiralo. Kažem opet, sam sam sve to sebi priredio - kazao je Filip

- Da se skroz ohladila, bila bi totalno hladna, okrenula bi sve u svoju korist. Ako želiš da plasiraš svoj život medijima, moraš da snosiš posledice toga - rekao je Filip.

Printsc Pink

 

- Nju gledaoci nisu vređali, krivo joj je jer su svi pohvalili Filipa. Jedina istina je da je ona upropastila Filipove živce. Filipe, ti si promenio dosta devojaka, sve imaju nešto zajedničko, koja ti je bila najdraža, a koja najveći promašaj - upitala je gledateljka.

- Rekao sam za Maju da mi je uvek bila najdraža, jer smo dugo bili prijatelji, ali više nisam ni za jednu. Sve su nakon izlaska iz rijalitija više zainteresovane za medije, nego za porodicu. Izdvojio bih Minu, ona se trudi, snimila je pesmu, želi da bude sa dečkom, promenila se dosta i vidi se to. Pokazala je lepu promenu. Maja je pakao za ljubav, kada sam s njom, samo razmišljam u kom sam paklu. Sad sam sedeo naspram Dalile, sve vreme sam se pitao šta sam sa njom tražio. Fizički, prihički, ništa mi se više ne sviđa - rekao je Filip.

Printscreen Pink

 

- Čula sam sve što me je zanimalo. Filipe, veliki pozdrav, zatraži pomoć od Karamujića - rekla je gledateljka.

- Hvala Vam, ne treba - kazao je Filip.

- Filipe, imao si okršaj sa Majom, imam proverenu informaciju da je ona bila sa Čorbom u jednom lokalu - rekla je Ivana.

ALO! OTKRIVA PAKLENI PLAN ZADRUGARA Spremao se godinama da napravi haos u Beloj kući, a sada se oglasio i ponizio sve buduće cimere

Komentari (0)

Loading