VELIKO SLAVLJE U PORODICI VLADIMIRA TOMOVIĆA Objavio emotivnu fotografiju, komentari pršte, a svi se pitaju šta je sa Ivanom
Printscreen

Bivši zadrugar Vladimir Tomović objavio je na Instagramu da ima povoda za slavje, a ubzo su usledile čestitke sa svih strana.

Naime, Tomović je sa prijateljima i porodicom proslavio svoj 40. rođendan u rodnom Baru. A tim povodom oglasio se na Instagramu gde je objavio fotografiju kako pozira sa svojim bratancem, dok duva svećice na torti.

Printscreen

 

- Kako opisati fotografiju, a znam da će se u komentarima provući milion pitanja poput: "Kada će svadba?" Tadija je divan, ali kada ćeš svoje da ljuljaš?" Ljudi moji. Danas sam napunio 40 godina i shvatio da život nije ono što sanjamo. Da je tako sve žene bi bile princeze i balerine jer su kao devojčice o tome maštale, a svi muškarci bi bili piloti, kauboji ili fudbaleri. Sve nas čeka naša sudbina i od nje pobeći ne možemo, ma šta sanjali. Živi mi bili. Volim vas - poručio je Tomović.

Inače, mnogi su se zapitali kako mu Ivana, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, nije javno uputila čestitktu, pa su se Vladini fanovi zabrinuli šta se dešava između njih.

Foto: Printscreen/instagram

 

CAR POSLE MAJE MARINKOVIĆ NAŠAO NOVU STARLETU? Filip završio kod nje u stanu, a ovo je dokaz da su proveli zajeno noć (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading