ŠOK ISPOVEST MINE VRBAŠKI Otkrila sve o bavljenju prostitucijom, rijalitiju,  a evo šta kaže o novom dečku
Foto: Printscreen/instagram

Zadrugarka Mina Vrbaški trenutno uživa u vezi sa novim dečkom Dinom Kajevićem i ne obazire se na priče koje kruže o njoj.

Mina je u jednom svom intervjuu otkrila da uskoro planira da zauvek napusti Srbiju i da se potpuno povuče iz javnog života. A sada je progovila o Elekti Elit sa kojom snima pesmu, kao i prostituciji.

Dejan Milićević/Mladen Brkić/Privatna arhiva

 

- Elektra Elit je neko ko je oduvek bio uz mene i čija mi je podrška mnogo značila, ona je za mene žena lavica, drago mi je da poznajem takvu osobu - rekla je Mina, pa otkrila da li se plaši da je neko zbog Elektre opet poveže sa prostitucijom.

- To me uopšte ne interesuje. Totalno sam u nekom drugom svetu. Moj posao su sad medicina i muzička karijera. Ispunjena sam na svakom polju. Ne osvrćem se ni na čije zle komentare.

Mina je istakla i da podržava to što se Elekra bavi najstarijim zanatom.

- Podržavam sve ljude koji smatraju da je nešto najbolje za njih. Nisam niko da im sudim.

Mina je svojevremeno priznala da se bavila prostitucijom, a sada kaže da je taj period njenog života prošlost.

Printscreen

 

- Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

Vrbaški tvrdi da neće ući u "Zadrugu 6".

- Ta priča je za mene zauvek završena. Sebe više ne vidim u tim vodama. Smatram da sam za pet godina u rijalitiju dala sve od sebe, što je nekad bilo dobro, a u nekim trenucima i loše za mene.

Mina je progovorila i o vezi sa novim dečkom Dinom.

- Idem u Norvešku za nekoliko dana, pa se opet vraćam na posao. Svaki put kad imam taj slobodan vikend, putujem kod njega. Dino je tu uvek za mene. Iako i o njemu pričaju svašta, on se ne obazire na to. Njega ne zanima moja prošlost. Život mi se skroz preokrenuo, ne izlazim više - rekla je Mina Vrbaški.

Foto: Printscreen Pink TV

 

BRAT MI JE UMRO JER NISMO IMALI DONORA Novi učesnik Zadruge 6 otkrio detalje porodične tragedije

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading