Počeo kasting za rijaliti
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Uskoro će se novi zadurgari useliti u Belu kuću, a neke će javnost po prvi put upznati putem malih ekrana.

Jedan od njih je Danijel Denić, stend ap komičar, koji dolazi iz sela kod Niša On je sada otkrio detalje iz svog života i istakao da je imao teško detinjstvo.

BOLNA SUDBINA Zadrugar progovorio o teškom detinjstvu: Majka me je ostavila kad sam imao devet meseci, više mi ne treba

Printscreen You tube

 

- Dolazim iz Niša, iz jednog sela. Oženjen sam u Beču. Bavim se stend ap komedijom, po tome sam poznat. Ne poznajem Kuliće, iako sam odande, čuo sam za njih, ko nije čuo za njih?! - počeo je Danijel i progovorio o svom braku i o tome da li postoji mogućnost da mu se u rijalitiju desi preljuba.

- Moje srce je osvojila moja Marina, mislim da ne postoji nikakva mogućnost da je prevarim... Iskreno se nadam i verujem u sebe. Ja znam gde ulazim, a znam i ko me čeka kod kuće. Atraktivnih devojaka ima svuda, i na ulici... Ja se nadam da će sve ići po planu. Iskreno se nadam da je neću prevariti i verujem čvrsto u to da ona mene neće prevariti. Nemamo dece još. Ulazimo u sedmu godinu braka, a ja nikad nisam podigao ton na nju i nisam nikad imao sa njom neku burnu svađu - kaže Denić, a onda je progovorio o svom teškom detinjstvu.

BOLNA SUDBINA Zadrugar progovorio o teškom detinjstvu: Majka me je ostavila kad sam imao devet meseci, više mi ne treba

Printscreen You tube

 

- Imao sam teško detinjstvo. Mene je majka ostavila kad sam imao devet meseci. Otac nas je odgajio - mene i sestru. Posle je došla maćeha koju cenim više nego svoju majku. Ja sam običan čovek koji predtsavlja radničku klasu, borim se za bolje sutra. Cilj mi je finansijska strana i ta neka popularnost... Nema potrebe da stupim s majkom u kontakt sada kad sam ja stao na svoje noge. Sad sam odrastao čovek. Sada mi ne nedostaje majka, a nekad jeste. Za mene svi mažu da sam generalno pozitivan lik, ja ću se držati sebe i svog južnjačkog govora. pa ako se dopadnem ljudima super, ako ne - bože moj.

MILJANA KULIĆ POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 6? Ne zna se kad izlazi iz bolnice, ali želi u rijaliti, a ovo su novi detalji o njenom stanju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading