MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO ZA KOLIKO NOVCA ULAZI U ZADRUGU 6:  Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju
Printsc Pink

Učesnik Zadruge 6 Miki Đuričić pojavio se danas na sistematskom pregledu gde je progovorio o honoraru koji dobija kao i o supruzi i ćerki.

Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju, ja sam skroman čovek. Učesnici koji ulaze u Zadrugu pričaju da su milioneri, a ustvari nemaju ništa, jer da imaju nikada ne bih ušli ovde. Može napolju da se zaradi, ali ne može nikad toliki novac, treba ispoštovati i izdržati sve da ne dođe do neke gluposto zbog koje bi morao da napustiš rijaliti - rekao je Miki pa se otkrio koliko je ponosan na sebe što je prvi put izdržao do kraja.

TV Pink/Printscreen

 

-Ponosan sam, lep je osećaj, ne samo što sam ostao do kraja već što nisam napravio ni jedan incident niko mi ništa nije zamerio ni supruga, porodica ni prijatelji i mnogo sam ponosan na to - kazao je Đurišić pa je priznao da li je ćerka Dunja razlog njegove promene:

- Nisam se samo zbog nje promenio, jednostavno nemam više kredita u svom životu, zbog svih stvari koje su mi se dešavale. Više nisam sam pa da mogu tako da se ponašam, imam totalno drugačiji život, jer ako sam bio sam sada i brukao sebe, sada više to ne mogu, želim da ispravim neke stvari da moje dete sutra ne crveni na pomen moga imena. Od mene ne možete očekivati da se zaljubim da ili neke druge stvari - zaključio je Miki.

Printsc Pink

 

VODITELJ IZNEO HIT DETALJE SUSRETA SA MAJOM MARINKOVIĆ Tek uradila silikone, pitao je zašto, a ona mu obećala ovo

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nena

01.09.2022 17:30

Tesko ces ti izdrzati do kraja. U Zadruzi samo lezis.