Zadruga
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Cveta Žarković poznatija kao Super Cveta stigla je u u prostorije televizije Pink kako bi snimila profil za ulazak u Zadrugu 6.

Super Cveta je bez dlake na jeziku otkrila šta gledaoci mogu da očekuju od nje, ali i da li se plaši šta bi moglo iz njene privatnosti da ispliva u javnost.

- Ja sam Cveta, sa Instagrama me ljudi znaju kao Super Cvetu, imam 26 godina. Ulazim da se zezamo, šalimo, nadam se da ćemo pretvoriti ovaj rijaliti u nešto što će moći da gledaju svi uzrasti i da se svi smeju, a ne da gledaju samo tuče i j***nje. Na pitanje novinara da li je spremna za s*ks pred kamerama, Cveta tvrdi:

NAJBOLJA DRUGARICA ELENE KITIĆ ULAZI U ZADRUGU 6 Spremna da raskrinka tajne poznatih: Treba imati m**a da raširiš noge za nekoga ko ti se ne sviđa!

Printscreen

 

- Za to sigurno nisam spremna, kao ni za tuče - kaže Cveta tvrdeći da se nikada nije obračunavala fizički:

- Mene ovoliku ne mogu da biju. Nikad me nije udario dečko, nije imao m**a.

Cveta tvrdi da u Zadrugu ulazi kao slobodna osoba.

- Nemam dečka, ni devojku. Zašto svi spekulišete da sam lezbejka? Nikad nisam imala devojku, momke jesam.

U jednoj od emisija imala je konflikt sa Teom Tairović, kada ju je pogrešno najavila, što joj je pevačica zamerila i bila vrlo neprijatna.

- Nije to bio konflikt, to je bila moja greška. Razumem je, pogrešila sam joj ime kao voditelj. Ne družimo se, ali kad je sretnem kažem joj ćao. Razumem je, dolaziš u neku emisiju i voditelj te pogrešno nazove...

NAJBOLJA DRUGARICA ELENE KITIĆ ULAZI U ZADRUGU 6 Spremna da raskrinka tajne poznatih: Treba imati m**a da raširiš noge za nekoga ko ti se ne sviđa!

Printscreen

 

Cveta je ovom prilikom otkrila i šta misli o devojkama koje se bave prostitucijom.

- Treba želudac za to, treba imati m**a da raširiš noge za nekoga ko ti se ne sviđa. Ne bavim se time, ali poštujem, treba neviđena hrabrost da to odradiš. Jedva čekam da upoznam Miljanu Kuić, meni je ona društveni fenomen. Jedva čekam da sednem i razgovaram sa njom.

MORALA NA OPERACIJU Oglasila Aleksandra Nikolić nakon što je završila u bolnici, pa priznala o čemu se radi i kako se oseća

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI