UDAJEM SE NA ADI BOJANI! Sandra Rešić otkrila svoje planove, pevačica menja život iz korena, a sada je obelodanila sve detalje
Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić (34) nakon izlaska iz rijalitija rešila je da se posveti muzičkoj karijeri, pa je snimila novu pesmu i spot.

Naime, u razgovoru za Alo! Rešićeva je naglasila da je devojka koja samu sebe izdržava.

- Oduvek sam bila samostalna i sve svoje sama plaćam. Grudi su moje, auto je moj, sutradan niko ne može da mi dođe i prebaci nešto, čist račun duga ljubav. Tako funkcionišem - rekla je Rešićeva, i osvrnula se na karijeru pokojnog oca, pa naglasila da joj od njega ništa nije ostalo.

Foto: ATA Images

 

- Od mog oca Nina materijalno nije ostalo ništa, sve što je imao se razgrabilo, ne naša bliska i šira porodica, već neki nama nepoznati ljudi - dodaje izvor.

Tokom razgovora Sandra je i zaplakala, ali je objasnila da razlog tome nije što je obukla venčanicu.

- Nisam plakala zbog bele haljine, venčanica mi kao takva ništa ne znači. Kad se budem udavala, sigurno neću biti u ovakvoj haljini. Ja ću imati belu kratku suknju i ako budem imala kintu, to će biti na Adi Bojani sa desetak ljudi, malom tortom, da popije ko šta hoće i čim bude zašlo sunce, svi idemo kući - opisala je Rešićeva svoje venčanje iz snova.

Za kraj, Sandra je priznala da od nove pesme i spota očekuje mnogo, rešena da u poslu kojim se bavi prestane da bude skromna.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Uvek sam bila lažno skromna, sedela sam kod kuće i molila se bogu da pesma koju sam u tom momentu objavila bude hit. Bane Opačić je radio novu numeru i rekao mi da je ona namenjena baš meni i da ništa od nje ne bi bilo da je ja nisam donela na moj način, a to je za mene najveća pohvala. Mislim da sam zaslužila ovu pesmu - završila je bivša zadrugarka razgovor za Alo!.

ISPLIVALI DETALJI IZ HOTELSKE SOBE Maja Marinković bez dlake na jeziku o Filipu Caru, pa potkačila Zolu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading