OVO JE BRAT MENSURA AJDARPAŠIĆA U Zadruzi pogazio zakletvu datu porodici, a sada pokazao u kakvom je odnosu sa njim
Foto: Printscreen Pink TV

Tokom boravka Mensura Ajdarpašića u petoj sezoni Zadruge i tokom njegove turbulentne veze sa Milicom Veselinović mnogo se pisalo o tome kako njegova porodica - majka i brat podnose sva ta dešavanja.

Mensur je čak zbog Milice pogazio i zakletvu datu porodici, a kako ove vezu nije nastavio napolju, jasno je da su porodični odnosi Ajdarpašića u najboljem redu.

Naime, Mensur je sada na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa bratom Ardijanom, na kojoj ih vidimo lepo raspoložene i bliske, te je jasno da je bratska ljubav jača od svega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

- Brat - napisao je Mensur u opisu fotografije na Instagramu.

- Šta plačeš, kukaš. Kakva Mina šta je to, razočarao si me totalno. Je l' moguće ovo? Što plačeš, što kukaš? Nije ona jedina devojka na svetu, šta ti je? Šta si se zaljubio, je l' moguće da ovo radiš? Uozbilji se malo, pusti te priče - pričao je njegov brat tokom jednog video poziva u Zadruzi.

- Majka je dobro, pravi pare. Što se ne makneš od te Mine, je l' ona jedina devojka tamo? Ti nisi svestan šta radiš. Bolje da ne znaš kako to deluje napolju. Najbolje da je ženiš i da je dovedeš ovamo. Ne činiš mi se nikako, samo plačeš, kukaš, razočarao si me. Nije Mina jedina devojka - pričao je njegov brat.

DALILA OSTAVILA SVE U ŠOKU Dragojevićka otvorila uložak i snimila ovo, fanovi ne veruju šta sve objavljuje (FOTO)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading