ISPLIVALA ŠOK SLIKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA Evo kako je on izgledao pre 15 godina, ljudi ne mogu da veruju (FOTO)
Printscreen

David Dragojević postao je poznat javnosti zahvaljujući rijaliti programima, u kojem je i upoznao svoju bivšu verenicu, Aleksandru Subotić.

Njih dvoje privlačili su veliku pažnju u šou programu, a potom su zajedno ušli u "Zadrugu". Međutim, čim je Aleksandra izašla iz Bele kuće, Dragojević ju je prevario sa Anom Korać.

Nakon izlaska iz rijalitija, njih dvoje su se verili i nastavili zajednički život. Međutim, ta veza nije opstala i usledio je raskid.

Foto: Youtube/Printscreen

 

David se povukao iz medija, posvetio sebi i treninzima, započeo novi posao, ali je proteklih meseci često bio u žiži interesovanja zbog brata Dejana Dragojevića, sa kojm je zakopao ratne sekire.

Ipak, David je podjednako aktivan na Instagramu, gde redovno objavljuje fotografije i snimke iz svoje svakodnevnice. Bivši zadrugar sada je sve iznenadio kada je objavio fotografiju staru 15 godina i pokazao svojim pratiocima kako je tada izgleda.

Njegovi fanovi šokirali su se kada je uporedio fotografije kada je bio mršav i sada, kada je sav u mišićima.

- 18 godina vs 33 godine - napisao je on u opisu, a komentari ispod obajve samo su se nizali.

"Sad izgledaš mlađe", "Kakav frajer", "Tako si vreo, prezgodan", "Kakvi mišići i zgodno telo", poručili su mu pratioci na pomenutoj mreži.

BIO OBEZBEĐENJE MILIONERU, PA MU SPAVAO SA ŽENOM! Novi zadrugar spreman da pravi skandale, odmah potkačio Filipa Cara

 

Komentari (1)

Loading
Gordana

26.08.2022 22:18

David je zgodan misicav ali Dejan je lepsi bebast,sladak.