OVO JE NOVA DEVOJKA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Reper ponovo smuvao 20 godina mlađu, lepa Hrvatica ostavlja bez daha, Tara će izgoreti
Foto: Youtube/Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša posle strašnih skandala i stresova sa Tarom Simov, naučio je lekciju di sada mudro ćuti o svom ljubavnom životu. Ali, estradnim krugovima uveliko kruže glasine da se prelepa Beranek Franka nije u njegovom spotu našla tek onako, nego da tu ima i ljubavnih varnica.

Naime, kako piše Svet, Ša i njegova drugarica iz Zadruge Mina Vrbaški snimili su zajednučku pesmu, a onda i spot u kojem je učestvovala i Franka koja ima titulu fotogmodel Balkana za 2021. godinu.

Tek je izašla iz srednjškolske klupe, ali uveliko gradi karijeru u svetu modelinga.

- Ona je jako fina i pristojna devojka, ne voli da se dovodi u vezu sa skandalima i ni po čemu ne podseća na Taru Simov, što se očito sada dopada i Nenadu.I njegova bivša supruga je bila veoma kulturna i čuivala je privatnost svog braka dok se nije desila preljuba i to u Zadruzi pred očima milionskog auditorijuma. Tara je Nenadu zavrtela mozak, niko ne zna kako, ali takav tip devojaka njemu definitivno ne odgovara. Franka je sve suprotno, pa možda mu se zato i dopala, pa je pozvao da sarađuju - govori Nenadov drug za Svet.

SRAMOTA! Bahato ponašanje Dalile Dragojević u toku vožnje naišlo na veliku osudu javnosti, niko ne veruje šta radi u automobilu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Вуле

26.08.2022 12:32

Дај име да је запратимо на ИГ