MAJA I JA IMAMO DOGOVOR Raskinula sa Pecom, a ovo im je plan
Alo

Starleta Maja Marinković i muž Aleksandre Subotić, Peca Raspopović raskinuli su vezu.

Mnogi sada komentarišu da će se bivša zadrugarka vratiti bivšem dečku Filipu Caru, zbog kojeg je diskvalifikovana iz "Zadruge".

Printscreen

 

On je u emisiji "Narod pita" progovorio o njihovom odnosu i istakao da ne planira da obnovi vezu sa njom.

- Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno... Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima. Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio - istakao je Filip.

Alo

 

Inače, Maja Marinković se oglasila nakon što je saznala da su se Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović pomirili.

Ona im je u obnavljanju veze poželela više sreće ovaj put:

- Eto, ja sam se malo poigrala sa Vijagrom i iskorišćenog Pecu vratila tamo gde pripada. Legendarni film "Živka Nikolića" iz 1986. godine "Lepota Poroka", dobio je "novi život", a u glavnim ulogama su Peca Vijagra ali kao legendarna Mira Furlan i Aleksandra Čabarkapa Raspopović kao Mima Karadžić. Eto, scenariji se menjaju i prilagođavaju, sve je moguće kad sam ja reditelj. Ne treba da vas čudi što se Aleksandrin Lesi vratio vratio jer ona ume i od mame dečka da pozajmi, pa što ne bi vratila svoju Mirz Furlan. Lepota poroka 2022. Puno toplih pozdrava šaljem dečici i ponosnim roditeljima prepunim prave i iskrene ljubavu - rekla je za Kurir.

 

Alo

 

MALO SAM SE POIGRALA SA VIJAGROM, PA SAM GA VRATILA TAMO GDE TREBA Nakon skandaloznog pomirenja oglasila se Maja

Komentari (0)

Loading