POJAVILA SE PORODIČNA FOTOGRAFIJA Ovo su roditelji Jovane Ljubisavljević sa kojima je uživala kod Karića u vili (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nisu se razdvajali nakon izlaska iz "Zadruge 4", međutim vest da je ovaj par raskinuo iznenadila je mnoge.

Naime, Stefan je odlučio da bez svoje lepše polovine uđe i u "Zadrugu 5" i tamo provede 10 meseci, a za sve to vreme, Jovana je ostala da ga čeka u vili njegovog oca na Zvezdari.

Alo

 

Jovana je za to vreme redovno na svom profilu na Instagramu pružala Stefanu neizmernu podršku.

Osim toga, delila je i detalje iz privatnog života, pa je tako jednom prilikom objavila fotku na kojoj pozira sa Stefanovim ocem Osmanom i maćehom Kristinom, a tu su bili i njeni roditelji, majka Alekandra i otac Saša Golub.

Ona je tada stala u sredinu kao prava domaćica i nije skidala osmah sa lica dok je pozirala sa svojim najbližima, a iza njih mogao se primetiti raskoš i sjaj luksuzne Karićeve vile.

Printscreen

 

Sličnu fotku podelio je tada i Osman Karić na svom storiju.

Ono što je takođe tada bilo primetno jeste da su svi bili dobro raspoloženi i da je sve izgledalo kao da Jovanina i Stefanova veza ide u ozbiljnijem smeru, međutim pre samo par dana Stefan je u emisiji "Narod pita", izjavio da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - pričao je Stefan, pa dodao:

- Nisam ispoštovao ono što je želela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu.

IVAN MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6 Miljanin bivši spreman da napravi haos u novoj sezoni

Komentari (2)

Loading
Nena

24.08.2022 16:09

Zasto uzivala kod njih. Jeste da im je kuca velika i lepo uredjena, ali isto tako se uziva u roditeljskoj kuci, kakva god da je. Steta je sto su se razisli, a ne zbog uzivanja

Lena

26.08.2022 13:54

Tatko golub se smeje lepo u vili ne pita odakle parr, golube golube postenjacino