Počeo kasting za rijaliti
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" uveliko se priprema, a sada je otkriveno i kada počinje.

Emitovanje kreće za dve nedelje, odnosno 9. septembra, potvrdili su sa "Pink" televizije. Iako još uvek nisu poznati svi takmičari najgledanijeg rijaliti programa, za mnoge stare učesnike se uveliko spekuliše.

Novi rijaliti učesnici koji će se boriti za nagradu od 50.000 evra danas će snimiti svoje profile kojim će se predstaviti publici. Takmičari polako pristižu u zgradu Pinka.

Novi učesnik "Zadruge 6" biće Ivan Nešković. Njega već svi vrlo dobro znate obzirom da je nizao skandale u rijalitiju "Bar" koja se emotivala početkom godine. 

On je poznat po ljubavnim odnosima, skandaloznim svađama i žestokim prepirkama. Imao je seksualne odnose ispred svih, a publika ga je izbacila tik pred finale.

- U Zadrugu ulazim jer želim da se zabavim, da se promovišem, da uradim promociju kako treba. Razveden sam, ali sam zauzet. Prevara se neće desiti, mada ne mogu da tvrdim, ali za sad ne. Čim budem ušao, odmah ću da propratim te ćoškove ( gde se može imati se*s).

Ostatak intervjua možete pogledati u video prilogu na početku teksta.

Podsetimo, malo pre Ivana, u zgradu Pinka stigli su: Tamara Nikolić, Strahinja Dimitrijević, Ana Spasojević i Damir Tepavac.

 

EVO KO ĆE SE JOŠ TAKMIČITI ZA NAGRADU OD 50.000 EVRA On je novi učesnik Zadruge 6, svi ga vrlo dobro znate, nizao je skandale (FOTO/VIDEO)

Alo

 

PLAKAĆE ZA MNOM OBOJE, AKO VEĆ NE PLAČU Maja Marinković bez dlake na jeziku progovorila o Peci, Subotićki i novcu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading