Zadruga
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" uveliko se priprema, a sada je otkriveno i kada počinje.

Emitovanje kreće za dve nedelje, odnosno 9. septembra, potvrdili su sa "Pink" televizije. Iako još uvek nisu poznati svi takmičari najgledanijeg rijaliti programa, za mnoge stare učesnike se uveliko spekuliše.

Danas je na snimanje profila pristigla Tamara Nikolić, ona je novi učesnik Zadruge 6.

OTKRIVAMO: OVO SU NOVI UČESNICI ZADRUGE 6! Njih nismo imali prilike da gledamo u ovom formatu, a ovo su svi detalji (FOTO/VIDEO)

Alo

 

Prva takmičarka koja je stigla u zgradu Pinka je di-džej Tamaris, odnosno Tamara Nikolić, a tom prilikom je priznala da će biti deo nove sezone Zadruge.

Tamara je di-džej i 2017. godine bila je "Miss Bikini".

- Radila sam sa Breskvicom, MC Stojanom, Milijem, Kijom i tako dalje. U zadrugu ulazim radi muzike, pošto sam nedavno krenula kao dj, nisam očekivala, nisam očekivala da ću tako brzo da krenem da radim sa javnim ličnostima. Da bih što brže uspela sebe da izbrendiram, kao dj Tamaris, ja sam odlučila da uđem u Zadrugu.

Ostatak intervjua možete pogledati u video prilogu ispod:

Odmah za njom, stigao je i Strahinja Dimitrijević.

OTKRIVAMO: OVO SU NOVI UČESNICI ZADRUGE 6! Njih nismo imali prilike da gledamo u ovom formatu, a ovo su svi detalji (FOTO/VIDEO)

Alo

 

Podsetimo, Miki Đuričić je pre dva dana zvanično potpisao ugovor sa produkcijom. 

Takođe, kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će navodno biti deo ekipe „Zadruge 6“.

Rijaliti ne bi bio to što jeste, da nije Lepog Miće.

U "Zadrugu" će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

Među zadrugarima i ovaj put naći će se ponovo i bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car, a kako se još navodi, i Miki Đuričić će se takođe preseliti u Šimanovce.

NEKA SE VRATI TAKIJU DA JOJ UGAĐA Pecin prijatelj otkrio sve skandalozne detalje njihove veze

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading