OVO JE UZDRMALO VIŠE OD RASKIDA Maja Marinković se iz luksuza vratila u mali Takijev stan, a ovo je njen sledeći potez
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković u narodu se prestavila kao osoba koja često menja raspoloženje i ima izlive ljubomore i histerije. Upravo ovakvo ponašanje koštalo ju je veze sa Pecom Raspopovićem. On je odlučio da raskine sa njom jer navodno više nije mogao da trpi njene ispade.

Tokom kratkotrajne veze sa čovekom, kojeg je "otela" najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić, uživala je u pravom luksuzu. Leto je provela na jahti, ispijala najskuplja pića i dobijala bogate poklone. Peca ju je praktično izdržavao i šta god da je Maja Marinković poželela to je i dobila.

OVO JE UZDRMALO VIŠE OD RASKIDA Maja Marinković se iz luksuza vratila u mali Takijev stan, a ovo je njen sledeći potez

Printscreen

 

- Maja se nakon raskida vratila kod Takija u mali stan. Više nema luksuza, putovanja i uživanja u skupocenim stvarima. Reklo bi se da je to nju više uzdrmalo, nego to što je pukla veza. Sada je ostala bez para i očajna je zbog toga - rekao je izvor.

Kako navodi dobro obavešten izvor Maja razmišlja da ponovo uđe u Zadrugu.

- Potreban joj je honorar i tražiće verovatno veću cifru. Bila je diskvalifikovana prošle godine i sada hoće da se vrati kako bi se pokazala u boljem svetlu. Ipak, ne želi da ostane do kraja pa planira da pregovara sa produkcijom i da vidi da li postoji mogućnost da je vrate i da joj obezbede uslove kakve je ona zamislila. To joj je sad jedini način da zaradi - tvrdi izvor za "Blic".

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa druge strane, Maja se u javnosti ponaša kao da nju ništa ne može da dodirne. Iako joj ovaj ljubavni brodolom nije lako pao, ona objavljuje videe iz provoda i sređuje se više i provokativnije nego ikad pre. Po principu: "Gledaj Peco šta si ostavio".

MOĆNIK IZ SENKE Evo ko je i čeme se bavi verenik Dalile Dragojević, a ovako je osvojio zadrugarku

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ima

23.08.2022 09:29

Posla u prodavnicama,pekarama i.t.d. Sta one nemogu raditi kao sav normalan svet.