FILIP ZNA ZAŠTO SU RASKINULI MAJA I PECA Car tvrdi da je ovo uzrok prekida ove veze
Alo

Vest da su raskinuli Maja Marinković i Petar Peca Raspopović neke je iznenadila, ali Filipa Cara nije jer on tvrdi da je to bilo sasvim očekivano, te je čak otkrio i zbog čega je došlo do toga

Printscreen

 

Filip je odmah otkrio sve razloge za raskid Maje i Pece, pa je čak priznao da mu nije bilo jasno što se Raspopović uopšte upuštao u vezu sa Marinkovićevom:

- Ja Pecu ne poznajem, ali iskreno deluje mi kao ozbiljan čovek i malo mi je čudno da se i upustio u vezu sa Majom, koja je znatno mlađa. Ali, isto tako mi je bilo čudno i za Maju, da se upustila u taj odnos što zbog godina, što zbog Aleksandre. Mislim da je Maja bila malo tužna i nesrećna u tom odnosu, jer je u taj odnos ušla sa emocijom koja je bila negde drugde. Takvi odnosi često nemaju perspektivu jer se ne uđe sto posto iskreno u njih… To je opet samo moje mišljenje, želim im sve najbolje - naveo je Filip.

Printscreen

 

Podsetimo, kao bomba danas je odjeknula vest o raskidu ovog para, a Maja se odmah oglasila i objasnila zbog čega je, kako tvrdi, ostavila Pecu:

- Shvatila sam da ipak to nije onako kao što sam ja mislila i on nije onakav kakav se u početku predstavljao. Nije tačno da je on mene ostavio već sam ja njega- kazala je Maja za Informer.

NAKON SKANDALA SA MARKOM OSMAKČIĆEM, NAPUŠTA SRBIJU Viki Mitrović donela odluku, evo šta kaže o Marijani

Komentari (1)

Loading
Vanja

24.08.2022 12:56

E moj Filipe, ti nemas pojma kome ti vjerujes, jednoj folirantici i lazljivici, ali uvjerices se ubrzo