MAJA BILA U ALBANIJI SA PECOM, TAD SE STRAŠNO UPLAŠILA Progovorio Raspopovićev drug nakon njihovog raskida: Zanimalo je čime se bavi
Printscreen

 

Raskid Maje Marinković i Petra Raspopovića i dalje je tema broj jedan. Sve što ima veze sa starletom trese region, a kako saznajemo Peca Raspopović je Marinkovićevoj pravio haos što je dominantnija od njega.

- Ispričaću vam jedan detalj. Sa Pecom se družim godinama i znam sve. Nedavno su njih dvoje bili u Albaniji gde Vijagra završava svoje poslove. Maja ga je pratila u stopu, ali joj nije prijao taj put već je htela da ga ispoštuje. To se videlo - priča naš izvor blizak bivšem Marinkovićevom dečku i otrova da je Maji zasmetalo način njegovog poslovanja.

Foto: Printscreen/instagram

- Interesovalo je šta on radi, i čime se zapravo bavi. On nije želeo da joj odgovori sto je njoj u tom trenutku bilo jako sumnjivo. Tu se malo i uplašila. Mislim da su joj tad neke stavri bile jasne - kaže nas izvor.

Inače Raspopović je svojevremeno bio u zatvoru nekoliko godina. Pozvali smo Marinkovićevu za komentar ovim povodom:

- Ne želim više o njemu da pričam. U vezi našeg odnosa sam rekla šta sam imala, a u njegove poslovne stavri ne želim da ulazim - poručila je ona kratko.

 

PROGOVORILA DRUGARICA MAJE MARINKOVIĆ Pomenula mutne radnje, pa otkrila šok detalje: Sve joj je branio

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading